1
Notificările mele
Zodiac: Orcanon Odyssey

Social

Dată lansare

10 Noiembrie 2015

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4209

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un jRPG tactic cu un sistem de luptă în mișcare. A fost dezvoltat de studioul francez Kobojo, în colaborare cu Kazushige Nojima și Hitoshi Sakamoto, care anterior au lucrat în mai multe tranșe din seria Final Fantasy. Povestea lui Zodiac: Orcanul Odyssey are loc într-o lume fantezie împărțită în patru regiuni locuite de diverse rase. Jucătorul devine un războinic tânăr numit Cael care conduce o patrulare care neutralizează amenințările potențialelor inamici. În timpul jocului, eroul călătorește prin diferite regiuni, se confruntă cu multe creaturi periculoase și învață secretele întunecate ale lumii Orcanon și ale trecutului său. Jocul prezinta actiunea dintr-o perspectiva laterala si combina elementele clasice de jRPG cu grafica moderna, in stil consola. Jocul a fost conceput în colaborare cu multiplayer și în orice moment al jocului se pot invita unii prieteni să se alăture aventurii.

Poveste

Povestea jocului are loc într-o lume fantastică numită Orcanon, care este împărțită în patru regiuni controlate de diferite rase. Întregul univers este regulat de misterioasa organizație Hyums of Sirium. Armonia care leagă toate cele patru facțiuni devine deranjată atunci când Wursla, liderul geckalilor ca niște șopârlă, decide să conteste liderii Orcanonului. Jucătorul devine un războinic tânăr numit Caul care, în calitate de tânăr, a fost adoptat de membrii unui clan misterios Cavalerii Zodiac. Când tărâmul său devine amenințat de o rasă inamic, protagonistul decide să conducă o patrulă al cărei obiectiv este de a aduce pace teritoriilor controlate de Sirius. În timpul misiunii sale, Cael călătorește prin diverse zone și se confruntă cu multe creaturi fantastice. În același timp, el învață despre secretele întunecate ale Orcanonului și despre propriul său trecut.

Mecanici

Mecanica gameplay-ului din Zodiac: Orcanon Odyssey de pe PlayStation 4 combină elemente de clasic gen gen Odin Sphere, Valkyrie Profile și Final Fantasy cu grafică modernă asemănătoare cu jocuri precum Dragon’s Crown disponibile pe consolele PlayStation 3 și PS Vita. Acțiunea este prezentată în perspectivă clasică și jucătorul călătorește prin lumea din spatele unui grifon. În timpul jocului, protagonistul interacționează cu împrejurimile sale și cu personajele întâlnite. Majoritatea celor din urmă vor fi ostili, în timp ce unii vor decide să se alăture grupului lui Caul. Luptele sunt bazate pe turn și sunt similare cu celelalte jocuri jRPG menționate anterior. Fiecare membru al partidului are abilități unice legate de clasele care în acest joc sunt atribuite semnelor zodiacale. Sistemul de dezvoltare a caracterelor este foarte flexibil și permite schimbarea claselor chiar și în mijlocul bătăliei, permițând jucătorului să modifice dinamic tactici pe câmpul de luptă.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Zodiac: Orcanon Odyssey" unui prieten