1
Notificările mele
YIIK: A Post-Modern RPG

Social

Dată lansare

31 Iulie 2019

Platformă

, , , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

YIIK: A Post-Modern RPG este un set jRPG surrealist în anii 1990. Acesta a fost dezvoltat de studioul independent Ackk Studios, creatori de jocuri cum ar fi Cromosfera: cei doi frati si doi frati. Povestea se concentrează pe dispariția misterioasă a lui Sammy Pak, care a fost luată de forțele supranaturale în timp ce folosea un lift. prietenii ei decid să meargă într-o călătorie periculoasă pentru al salva. Campania cu un singur jucător ne va oferi aproximativ douăzeci și cinci de ore de joc. Partidul nostru de opt se mișcă în jurul unei hărți izometrice prezentate, din când în când, luând parte la bătălii de întoarcere împotriva dușmanilor noștri. Jocul folosește Unity Engine. Vizualizări în YIIK: A Post-Modern RPG este mult diferit de ceea ce am putut vedea în alte jRPG-uri, deoarece jocul nu are nici un fel de stil inspirat de manga. Toate dialogurile jocului sunt acționate prin voce.

Poveste

În aprilie 1999, Sammy Pak intră într-un lift fără să se întoarcă. Ajunge goală pe podea. Curând după aceea, un videoclip este încărcat online, unde poate fi văzut ce sa întâmplat de fapt cu Sammy – a fost răpită de o forță supranaturală din altă lume. Un grup de opt prieteni au văzut videoclipul respectiv. Ei decid să-i ajute pe femeia răpită și să meargă într-o misiune suprarealistă de salvare plină de pericole și de temnițe.

Mecanici

Gameplay-ul în YIIK: A Post-Modern RPG pentru PC / Windows este foarte asemănător cu celelalte jocuri ale genului prezent. Partidul nostru de opt se mișcă în jurul unei hărți izometrice prezentate, din când în când, luând parte la bătălii de întoarcere împotriva dușmanilor noștri. În ciuda faptului că se bazează pe turn, lupta este destul de dinamică. Pentru a ataca, trebuie să participăm la diverse mini-jocuri care ne vor testa reflexele și agilitatea. Jocul are, de asemenea, unele elemente arcade în afara luptei.

Campania cu un singur jucător ne va oferi aproximativ douăzeci și cinci de ore de joc.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "YIIK: A Post-Modern RPG" unui prieten