1
Notificările mele
Yakuza Kiwami 2

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4220 283 poziții

Dată lansare

28 August 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Yakuza Kiwami 2 pentru PlayStation 4 are loc la un an după evenimentele prezentate în primul Yakuza și în remake-ul său Yakuza Kiwami. Jucătorii își asumă rolul lui Kazuma Kiryu, fost membru al mulțimii japoneze. De data aceasta, el încearcă să ușureze conflictul care crește între două clanuri ostile – Omi și Tojo – după ce unul dintre liderii Tojo a fost ucis. Kiryu încearcă să împiedice un război deschis pe străzi.

Mecanici

Yakuza Kiwami 2 pentru PlayStation 4 este un joc de aventură de acțiune care oferă o mare libertate de mișcare. Acțiunea este prezentată dintr-o perspectivă terță persoană. Structura jocului poate fi comparată cu seria Grand Theft Auto, deși aceste similitudini ar putea fi înșelătoare. Yakuza Kiwami 2 are mai multe în comun cu jocuri precum Mafia și chiar Shenmue – este un joc mult mai liniar axat pe povestiri.

Nu înseamnă că jucătorul nu are nimic de a face decât să împingă povestea înainte. Jucătorii pot explora locații mari bazate pe orașul Tokyo. Sunt pline de diverse activități cum ar fi karaoke, cazinouri și dulapuri arcade. În aleile periculoase, jucătorul poate întâlni adesea dușmani care pot fi învinși prin utilizarea unui sistem de lupte spectaculos bazat pe patru stiluri diferite. Stilul de luptă a fost preluat de la Yakuza Zero, o altă intrare în serie.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Yakuza Kiwami 2" unui prieten