1
Notificările mele
X4: Foundations

Social

Dată lansare

30 Noiembrie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4229

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un simulator de spațiu pentru sandbox dezvoltat de Egosoft. Este cea de-a patra tranșă cu drepturi depline a seriei X populare. Ca și predecesorii săi, X4: Foundations se concentrează în principal pe oferirea de libertate jucătorilor în modul în care doresc să joace. Fundamentul principal al jocului este libertatea. La începutul X4: Foundations pentru PC, jucătorul controlează o navă spațială ieftină cu specificații slabe și este aruncat în mijlocul unei galaxii deschise. Ceea ce face în continuare este în întregime la el. Jocul nu limitează acțiunile jucătorului în nici un fel. Utilizatorul poate decide liber dacă va deveni comerciant spațial, un pirat, un soldat, un vânător de recompense, un asasin, un descoperitor sau un miner. Este, de asemenea, posibilă combinarea diferitelor opțiuni de carieră.

Universul virtual este o lume dinamică care se conturează prin acțiunile jucătorului. Jocul are mai multe posibilități decât alte titluri similare, deoarece este posibil ca jucătorul să-și construiască propriile sale stații spațiale și armate de nave care pot fi folosite pentru războaie împotriva fracțiunilor ostile.

Jocul este considerat o întoarcere la rădăcinile seriei. Spre deosebire de X Renaissance din 2014, care a simplificat jocul în multe feluri, X4 se bazează pe mecanica mult mai complicată și avansată X3 Terran Conflict (2008). În același timp, introduce multe îmbunătățiri și noutăți.

X4 pentru PC permite jucătorului să piloteze multe nave diferite. Fiecare dintre ele poate fi modificată sau actualizată prin schimbarea pieselor și instalarea sistemelor cumpărate. Dezvoltatorii au implementat o nouă interfață care permite jucătorului să comande flotele spațiului mare și să construiască în mod liber stații spațiale prin asamblarea manuală a modulelor individuale.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "X4: Foundations" unui prieten