1
Notificările mele
X-COM: UFO Defense

Social

Dată lansare

31 Decembrie 1993

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Limbă

Website

Website oficial

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Geoscape.

Inițial lansat în Marea Britanie ca UFO: Enemy Unknown; X-COM: UFO Defense combină gameplay-ul provocator pe bază de turnuri cu baza de bază, managementul cercetării și membrii persistenți ai echipei. Jocul a fost lansat inițial în 1994 pentru PC, Amiga și Amiga CD32. De asemenea, a fost lansat mai târziu pentru PlayStation. X-COM: UFO Defense, împreună cu alte patru jocuri X-COM, au fost lansate digital prin Steam pe 4 septembrie 2008. Pe parcursul jocului, jucătorii vor întâlni o mulțime de rase extraterestre care intenționează să subjugă poporul de pe Pământ. Unitatea de Combatere Extraterestră trebuie să împiedice acest lucru prin urmărirea și împușcarea OZN-urilor, oprirea atacurilor teroriste asupra orașelor majore și eliminarea bazelor străine înainte ca acestea să se poată infiltra în guvernele din întreaga lume.

Bazele, muncitorii și destinațiile squad sunt gestionate în vizualizarea Geoscape, înainte de a trece la viziunea battlescape pentru misiuni. Trupele trimise în misiuni se îmbunătățesc cu acțiunile pe care le iau și pot fi echipate individual cu o varietate de arme de foc și grenade. După eliminarea tuturor străinilor din battlescape, artefactele extraterestre vor fi returnate la bază, unde jucătorii îi pot atribui pe cercetători să înceapă cercetarea diferitelor arme și tehnologii. Noi arme, gadget-uri și aeronave pot fi fabricate de ingineri, adăugând obiecte cum ar fi medpacks, rezervoare hover și arme cu plasmă la arsenal. UFO: Enemy Unknown a fost inițial conceput ca o continuare a Laser Squad, altul joc de Julian Gollop.

Trupele își părăseau Skyranger-ul pentru a investiga un mic OZN.

Scoaterea OZN-urilor va permite unei nave de transport să aterizeze la locul de prăbușire, unde trupele vor fi însărcinate cu eliminarea oricărui străin supraviețuitor. Toate misiunile se joacă pe rând, jucătorul întotdeauna plecând mai întâi. Trupele au Puncte de Acțiune care sunt epuizate de tot, de la mișcare și împușcare până la răsturnarea și pregătirea de grenade. Armamentul străin este cu mult superior puferelor balistice și tunurilor grele ale trupelor, necesitând prudență pentru a menține în viață membrii echipei. Focul de reacție permite soldaților să salveze punctele de acțiune pentru întoarcerea extratereștrilor și, în funcție de statul de reacție al unui individ, el sau ea poate declanșa un străin care se îndreaptă spre linia de vedere. OZN-urile pot de asemenea să aterizeze; jucătorii pot profita de acest lucru prin trimiterea de nave de transport pentru a prinde extratereștrii de gardă. Plățile de cercetare sunt deseori mai bune, deoarece OZN în sine nu este deteriorat, spre deosebire de situația în care meșteșugurile extraterestre sunt doborâte. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că vor exista mai mulți străini să se lupte cu terenul. Misiunile de teroare sunt, probabil, cele mai dificile, deoarece apar în momente inoportune din întreaga lume și durează doar câteva în zilele de joc , lăsând puțin timp să se pregătească înainte ca orașul să fie răpit. Nerespectarea sau ignorarea acestor misiuni va face ca guvernul local să fie nefericit, ceea ce ar putea conduce la reduceri de fonduri la sfârșitul lunii. În misiunile de terorism, străinii au hotărât să ucidă cât mai mulți cetățeni, astfel încât jucătorii trebuie să încerce să protejeze cetățenii prin

Postați în fluxul jocului

Distribuie "X-COM: UFO Defense" unui prieten