1
Notificările mele
WWE SmackDown! vs. RAW 2007

WWE SmackDown! vs. RAW 2007

Editează
WWE SmackDown! vs. RAW 2007

Social

Dată lansare

14 Noiembrie 2006

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Smackdown Vs. Raw 2007 este un joc de lupte dezvoltat de Yuke și publicat de THQ pe 14 noiembrie 2006. Smackdown Vs. Raw 2007 este al treilea joc din WWE Smackdown Vs. Soluție francoasă. Smackdown Vs. Raw 2007 a fost primul joc din serie care va fi lansat pe o consolă non-Sony.

WWE SmackDown! vs. RAW 2007 a fost inițial planificat să fie lansat și pe platforma PlayStation 3, dar în cele din urmă a fost anulată înainte de lansare. Smackdown vs Raw 2007 a introdus sistemul de grappling analogic seriei, permițând jucătorului să se lupte cu stick-ul analogic drept. Folosind stick-ul singur ar face un grapple slab, în ​​timp ce folosind RB (R1 pentru PS2), împreună cu stick-ul drept ar determina luptătorul jucătorului să-l țină pe adversar într-un hold grapple. Mișcarea stick-ului analogic din nou face ca luptătorul jucătorului să efectueze o mișcare în grapple.

O altă caracteristică nouă adusă la Smackdown Vs. Raw 2007 este faptul că un personaj mișcă modificări setate în funcție de clasa de greutate atribuită lor. De asemenea, noul la Smackdown vs Raw 2007 este o luptă pentru mediu. Aceste puncte fierbinți de mediu permit jucătorului să efectueze mișcări într-o schemă de control a stilului evenimentului rapid care utilizează un anumit loc sau element.

Momentum Meter

Smackdown Vs. Raw 2007 utilizează un sistem de impulsuri pentru manevrele de finisare. Momentul de măsurare va fluctua înainte și înapoi în funcție de cât de bine funcționează jucătorul în meci. În cazul în care jucătorul poate trage mai multe tipuri de mișcări succesiv, dispozitivul de impulsuri va crește rapid, însă lovirea adversarului se va micșora. Atributul de caractere de curat sau murdar va face diferența în ceea ce privește mișcările care vor construi rapiditatea impulsului. Efectuarea aceleiași mișcări în mod repetat va face ca toporul să scadă.

În Smackdown Vs. Raw 2007 un jucător poate viza părți individuale ale corpului. În partea de sus a ecranului există un grafic care arată o siluetă a unui luptător pentru fiecare jucător. Pe măsură ce daunele pe o anumită parte a corpului cresc, se va schimba culoarea pe siluetă.

Meter Stamina

Fiecare jucător are un contor de stamină situat în apropierea imaginii de distrugere a locației. Dacă un jucător folosește mișcări în mod continuu fără o ruptură, contorul de rezistență va scădea. Dacă contorul de stamină scade complet, playerul nu va putea să se miște pentru o perioadă scurtă de timp. Contorul de stamina se va umple de-a lungul timpului in timp ce nu foloseste atacuri. WWE Smackdown Vs. Raw 2007 oferă mai multe moduri de joc diferite, inclusiv multe îmbunătățiri față de Smackdown Vs. Raw 2006.

Modul expozițional este modul personalizabil, un mod de potrivire. Modul expozițional nu afectează alte moduri ale jucătorilor și poate fi modificat pentru a alege tipul de potrivire, modificatori, caractere, arena și poate fi jucat de doi jucători umani. În modul sezon, jucătorul alege un personaj și va juca într-un sezon. De-a lungul sezonului, jucătorii vor fi implicați în linii de poveste care se vor schimba ușor în funcție de modul în care jucătorul va juca în meciuri. În modul GM, jucătorul își asumă rolul de director general al uneia dintre mărcile care concurează împotriva directorul general al celeilalte mărci. Modul GM durează unul în anul de joc, iar obiectivul este să câștige premiul GM al anului la sfârșitul anului. În

Postați în fluxul jocului

Distribuie "WWE SmackDown! vs. RAW 2007" unui prieten