1
Notificările mele
WRC 7

Social

Alegerea noastră

Evaluare

8.2/10 din 10 voturi

Popularitate

569 3 poziții

Dată lansare

15 Septembrie 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , , , ,

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19958

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital WRC 7 FIA World Rally Championship (PC)
la doar
108 lei

Descriere

O altă tranșă într-o serie de jocuri de raliu dezvoltate de Kylotonn Racing Games. Jocul are licența Campionatului Mondial de Raliuri FIA, astfel că în timpul campaniei, jucătorul participă la 13 competiții autentice de raliu – acelea care dau același număr de locații și 63 de etape speciale. În afară de aceasta, au fost incluse reprezentări ale conducătorilor adevărați, alături de reclamele sponsorilor. În ceea ce privește fizica de conducere, WRC 7 dezvoltă conceptele din jocul precedent. Mai presus de toate, creatorii au introdus schimbări în fizică, datorită îmbunătățirilor aduse mașinilor din acest an. În plus, dezvoltatorul a eliminat probleme mai mici, cum ar fi distanțele de frânare prea scurte. Toate acestea au făcut ca experiența să fie ceva mai dificilă decât înainte, precum și mai realistă. Jocul oferă atât moduri single-player, cât și multiplayer, precum și o variantă locală de pe split-screen.

Mecanici

Similar cu tranșele anterioare, WRC 7 este un simulator de raliu, deși jucătorii mai puțin experimentați pot găsi ceva în gustul lor și în joc. Fizica de conducere este exigentă. Vehiculele mai puternice sunt destul de greu de realizat, iar în ceea ce privește traseele – acestea sunt pline de întoarceri strânse, dealuri, lovituri și, bineînțeles, obiectele de mediu ale mașinii se blochează în timp ce conduc fără prudență. În plus, motorul fizicii a fost modificat în această tranșă după îmbunătățirile introduse în mașinile din acest an. Au fost introduse câteva modificări mai mici, deși importante, cum ar fi prelungirea distanțelor de frânare, deoarece acestea erau prea scurte în tranșa anterioară.

Datorită jocului care utilizează licența Campionatului Mondial de Raliuri FIA, se pot participa la 13 competiții autentice de raliu, care în cele din urmă oferă jucătorului același număr de locații și 63 de etape speciale. Cei mai mulți dintre aceștia își reprezintă echivalentele în viața reală, de aceea se poate cere să se descurce bine în timpul unei etape care atinge o lungime de până la 25 de kilometri – înseamnă aproximativ 17 minute de conducere cu precizie

Imagini

Imagini WRC 7
Imagini WRC 7
Imagini WRC 7
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Ultimele comentarii

Da e atragator jocul.Ma intereseaza sa-l incerc anul viitor ( fonduri reduse la bugetul familiei).Are o grafica foarte bnua, oportunitati de raliuri, din volan se joaca super ( Atentie la modulul de schimbare a vitezelor si reglajul franelor)

Vezi toate comentariile pentru articolele și produsele aferente jocului WRC 7

Distribuie "WRC 7" unui prieten