1
Notificările mele
World War Z

Social

Dată lansare

16 Aprilie 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un shooter cooperativ bazat pe licența unui film cu același titlu. Jucătorii sunt duși într-o lume depășită de o pandemie de zombi și luptă pentru supraviețuire în Moscova, New York și Ierusalim. World War Z este un shooter cooperativ conceput pentru cooperarea cu 4 jucători bazat pe licența unui film cu același titlu. Jocul a fost dezvoltat de Saber Interactive, cunoscut și pentru crearea de jocuri precum TimeShift, Inversion și God Mode.

World War Z ia jucători într-o lume depășită de o pandemie de zombi. Jucătorii iau controlul asupra personajelor, al căror obiectiv principal este lupta pentru supraviețuire. Jocul conține referințe indirecte la film, cu toate acestea, văzând că mutarea nu este necesară pentru a înțelege povestea afișată în joc.

În World War Z, jucătorii observă acțiunea din perspectiva persoanei terțe (TPP). Jocul cuprinde trei capitole principale care au loc în New York, Moscova și Ierusalim. În fiecare locație, jucătorii controlează 4 caractere cu abilități diferite. Pe măsură ce jucătorii progresează prin joc, ei câștigă experiență și deblochează noi nivele care îi dau noi abilități.

Similar cu seria Left 4 Dead, jucătorii trebuie să traverseze diferite locații, obiective complete și să elimine hoardele de morți vii. O singură hoardă poate cuprinde chiar și sute de zombi care se mișcă cu o viteză extraordinară și capabili să se urce reciproc, ajungând la locuri înalte, aparent sigure.

Dezvoltatorii oferă jucătorilor o selecție elaborată de arme de foc (care pot fi modificate). Jucătorii se pot fortifica, de asemenea, în zone selectate, se poate construi un gard ghimpat, se pot amplasa mine și poziții HMG.

Noutăți

14 December
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "World War Z" unui prieten