1
Notificările mele
Wolfenstein: Youngblood

Social

Alegerea noastră

Dată lansare

31 Iulie 2019

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Engine

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O altă tranșă în seria de jocuri populare care a început genul FPS și, în același timp, cea de-a patra tranșă din seria Wolfenstein, dezvoltată de studioul MachineGames din Suedia. Youngblood este un FPS dinamic, care nu doar continuă formula de la predecesorii săi, dar introduce și experiența de cooperare.

În Wolfenstein: Youngblood acțiunea are loc la câteva decenii după evenimentele prezentate în The New Colossus. Legendarul B. J. Blazkowicz a dispărut fără nici o urmă, totuși, fiicele sale au luat bastonul. Jucătorii își asumă rolurile lui Jessica și Sophie, care au aterizat în Parisul ocupat de nazisti în anii 1980, iar principalul lor obiectiv este de a ajuta multiplayerul local în lupta cu ocupantul.

Similar cu tranșele anterioare dezvoltate de MachineGames, Youngblood prezintă o acțiune extrem de dinamică pe care jucătorii o pot observa din perspectiva de prima persoană. Dezvoltatorii dau la dispoziția noastră o gamă largă de arme mortale pe care trebuie să le folosim pentru a lupta prin valurile naziștilor obișnuiți, precum și cu super-soldații și roboții ucigași. Ceea ce face acest joc special este focalizarea pe modul de cooperare – jocul se răspândește cu adevărat aripile sale atunci când jucătorii se pot juca cu prietenii lor.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Wolfenstein: Youngblood" unui prieten