1
Notificările mele
Wolfenstein II: The New Colossus – The Diaries of Agent Silent Death

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3909 527 poziții

Dată lansare

30 Ianuarie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

, , , ,

Contribuitori

mia@digitalgames.roC3dRy2KC3dRy2KC3dRy2KLevel 14 - 485

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Wolfenstein II: The New Colossus – The Diaries of Agent Silent Death este un expansion pentru Wolfenstein II: The New Colossus

Descriere

Una dintre numeroasele expansiuni ale povestei ce a fost inclusa in season pass pentru Wolfenstein II: The New Colossus – un joc de shooter de prima persoana dezvoltat de Machine Games. Protagonistul principal al lui Wolfenstein II: „Colosul nou” – „Diaries of Dead Silent Agent” este Jessica Valiant, fost agent al Serviciului Secret American care a funcționat în timpul celui de-al doilea război mondial. Este însărcinată să descopere planurile naziștilor care operează în California și să învețe detaliile operației San Andreas. Spre deosebire de principalul protagonist al expansiunii anterioare – Aventurile lui Gunslinger Joe, Jessica preferă să lucreze în mod stealth și să elimine surprinzător pe vrăjmași. În luptă, folosește un pistol cu un amortizor de zgomot și o pușcă de lunetist. Similar cu jocul de bază, în „The Diaries of Agent Silent Death”, un jucător trebuie să lupte cu diferiți dușmani și să traverseze locații bine dezvoltate.

Mecanici

Spre deosebire de Joseph Stallion (principalul protagonist al expansiunii anterioare intitulat „The Adventures of Gunslinger Joe”), principalul protagonist al lui Wolfenstein II: „The New Colossus – The Diaries of Agent Silent Death” preferă să lucreze în mod stealth și să elimine surpriza inamicilor , daca este posibil). În luptă, folosește un pistol cu un amortizor de zgomot și o pușcă de lunetist. În afară de acest aspect, extinderea descrisă aici se învârte în jurul formulei prezentate în jocul de bază – în The Diaries of Agent Silent Death, un jucător trebuie să lupte cu diferiți dușmani și să traverseze locații bine dezvoltate.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Wolfenstein II: The New Colossus – The Diaries of Agent Silent Death" unui prieten