1
Notificările mele
Wild Buster: Heroes of Titan

Wild Buster: Heroes of Titan

Editează
Wild Buster: Heroes of Titan

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

2170 882 poziții

Dată lansare

14 Decembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 48 - 5053

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Wild Buster: Heroes of Titan poartă jucători într-o galaxie ruptă de un război care a luptat împotriva așa-numitei Broken – o rasă agresivă de roboți care urmăresc să anihileze rasa umană. Coloniștii care locuiesc pe planeta lui Titan se confruntă cu curaj cu invadatorii și cooperează între ei, lăsând deoparte toate diferențele. Coloniștii sunt împărțiți în două fracțiuni separate. Există așa-numitele Gardieni – o organizație militară creată pentru a apăra omenirea de orice amenințare. Membrii acestei facțiuni sunt foarte disciplinați și au fost supuși unei pregătiri de pedepsire. Cealaltă fracțiune de pe Titan este The Abandon – creaturi mutante specializate în tehnicile de supraviețuire și foarte pricepuți cu arme și gadgeturi. În ciuda în ce parte alegeți, obiectivul dvs. este să vă confruntați cu un inamic comun.

Mecanici

În ediția PC / Windows a lui Wild Buster: Heroes of Titan observăm acțiunea din perspectiva de sus în jos. Luptele se desfășoară în timp real – jocul este puternic inspirat de formula elaborată pentru producțiile de hack’n’slash. Dezvoltatorii dau la dispoziția jucătorilor eroi diversificați, reprezentând diferite profesii, cum ar fi Inginer, Tamer, Assassin Dual-Blade și Sniper. Printre personajele disponibile, cele mai recunoscute sunt cele prezentate în alte jocuri video, printre care Serious Sam (principalul protagonist al unei serii de jocuri video create de Coteam) și Duke Nukem (care au jucat rolul principal în jocurile iconice FPS cu același titlu ). Jucătorii își pot crea, de asemenea, propriile personaje care se potrivesc cel mai bine preferințelor lor.

Fiecare erou este echipat cu un set diferit de abilități care pot fi actualizate folosind obiectele achiziționate. Alte elemente care afectează potențialul de luptă sunt nivelul de experiență și armura care este diversificată în ceea ce privește raritatea și bonusurile statale.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Wild Buster: Heroes of Titan" unui prieten