1
Notificările mele
Werewolf: The Apocalypse

Social

Dată lansare

30 Iunie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19950

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Werewolf: The Apocalypse pentru PC este un RPG dezvoltat de Cynide Francez – un studio cunoscut pentru crearea de jocuri precum Styx, Pro Cycling Manager și Blood Bowl.

După cum sugerează și titlul, jocul este o adaptare a jocului rolurilor de masă numit Vârcolac: Apocalipsa. Acțiunea jocului este pusă în prezent într-o versiune alternativă întunecată a realității noastre, locuită de numeroase creaturi pe care le cunoaștem din mituri și legende. Jucătorul își asumă rolul de membru al rasei de vârcolac, care, împreună cu tovarășii săi din turmă, pornește să se confrunte cu misteriosul Wyrm – o forță puternică care încearcă să distrugă întreaga planetă.

Jocul a fost stabilit într-un univers fictiv numit World of Darkness, care include multe alte sisteme RPG, permițând jucătorilor să-și asume rolurile numeroase personaje. Această franciză a fost folosită înainte de dezvoltatori pentru a crea jocuri precum Vampire The Masquerade: Bloodlines, Vampire Masquerade: Răscumpărarea, Hunter: Reckoning și Hunter: Răscumpărătorul Răscumpărător.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Werewolf: The Apocalypse" unui prieten