1
Notificările mele
Warhammer Quest 2: The End Times

Social

Evaluare

6/10 din 1 vot

Popularitate

5192 148 poziții

Dată lansare

31 Decembrie 2017

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Dezvoltat de British Perchang în colaborare cu Games Workshop – Warhammer Quest 2: The End Times este un joc de strategie bazat pe turn, care preia povestea din Warhammer Quest din 2013 și continuă povestea în care întreaga lume se confruntă cu fantoma doom woken de către agenții Haosului. Cursele înflăcărate trebuie să se alăture forțelor lor și să uite toate altercațiile anterioare de a mână în mână lupta împotriva amenințării care se închide asupra lor. La fel ca în tranșele anterioare, acțiunea este prezentată dintr-o perspectivă de sus în jos, iar jocul se bazează pe explorarea labirinturilor subterane și pe combaterea dușmanilor întâlniți. Bătățile au un sistem bazat pe ture care utilizează punctele de atac pe care le pot cheltui pentru a ataca un atac sau pentru a folosi anumite abilități speciale. Pe măsură ce povestea progresează, un jucător își poate dezvolta personajele, precum și accesul la unelte și artefacte mai puternice, oferind echipei sale un avantaj tactic pe câmpul de luptă.

Poveste

Warhammer Quest 2: The End Times preia povestea de la predecesorul sau. Lumea se confruntă cu o fantomă a doomului adus de agenții haosului. Fără altă posibilitate, toate rasele înflăcărate se alătură forțelor lor, în mână în mână, în fața amenințării avansate. Războinicii, luptătorii de luptă, vânătorii de vrăjitoare, elfii întunecați și echipa asasinilor piticilor și împreună se duc la luptă împotriva inamicului comun.

Mecanici

La fel ca în tranșele anterioare, acțiunea este prezentată dintr-o perspectivă de sus în jos, iar jocul se bazează pe explorarea labirinturilor subterane și pe combaterea dușmanilor întâlniți. Luptele au un sistem bazat pe ture care utilizează punctele de atac pe care le pot cheltui pentru a ataca un atac sau pentru a folosi abilități speciale.

Deoarece adversarii atacă adesea în grupuri, jucătorii trebuie să elaboreze strategii de succes și să implementeze în mod corespunzător anumiți membri ai echipei. După cum se dezvoltă povestea, un jucător poate îmbunătăți statisticile personajelor sale și poate obține acces la mai multe unelte și artefacte mai puternice, oferind echipei sale un avantaj tactic pe câmpul de luptă.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Warhammer Quest 2: The End Times" unui prieten