1
Notificările mele
Warhammer: Chaosbane

Social

Dată lansare

4 Iunie 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Jocul este setat într-un taram fantastic sumbru cunoscut sub numele de Lumea Veche, creat inițial de Games Workshop pentru jocul de masă Warhammer Fantasy Battle. Campania are loc în vechiul trecut al acestei lumi, în timpul unuia dintre cele mai importante evenimente din istoria sa bogată. Puteți vizita diverse locații clasice, cum ar fi orașul blestemat Praag sau Nuln, cea mai mare metropolă a Imperiului, iar fosta sa capitală înainte de sediul guvernului a fost mutată la Altdorf.

Warhammer: Chaosbane este un joc de acțiune clasic de acțiune, care include mecanica hack-n-slash. Acesta utilizează o viziune a păsărilor, iar jocul se concentrează în principal pe combaterea hoardelor de monștri, folosind sistemul foarte arcadic, care ține cont de aptitudinile personajului și de reflexele tale.

În timpul jocului, explorați lumea din joc, căutări complete, adunați aur și obiecte și dezvoltați statisticile personajului. Când îți creezi caracterul, poți alege să fii un elf de lemn, un elf înalt sau un pitic. Fiecare rasă are propriile abilități distincte, care afectează modul de joc.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Warhammer: Chaosbane" unui prieten