1
Notificările mele
Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War

Social

Evaluare

7.5/10 din 2 voturi

Popularitate

2792 32 poziții

Dată lansare

12 Iulie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , ,

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3522

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Acțiunea din Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War pentru PC se află în universul science-fiction al lui Warhammer 40,000 creat de compania britanică Games Workshop, ca fundație pentru jocul miniatural de masă. Jocul descris aici ia jucători pe planeta titulară a lui Gladius Prime, care ascunde pe suprafața sa multe secrete uitate și artefacte antice. Există patru facțiuni care se luptă pentru controlul asupra planetei: Orci, Necroni, Marinele Spațiale și Militarul Astra. Fiecare fracțiune are propria poveste și misiuni speciale.

Mecanici

Modul de joc turn-based în Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War nu se abate mult de la standardele prezentate de gen. Fiecare fracțiune are propriile unități unice, arbori de dezvoltare tehnologică, precum și strategia de expansiune și luptă. Jucătorii își extind treptat teritoriile prin construirea de orașe, forturi și descoperirea de noi tehnologii. Toate aceste acțiuni pot fi realizate după colectarea de resurse suficiente.

Jucătorii primesc la comandă unități de luptă diversificate. În timpul luptelor, ei câștigă experiență și învață noi abilități. Jucătorul ajunge să lupte împotriva celorlalte facțiuni și monștri care locuiesc pe Gladius Prime.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War" unui prieten