1
Notificările mele
Vampyr

Social

Evaluare

7.9/10 din 7 voturi

Popularitate

2296 1 poziție

Dată lansare

5 Iunie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Engine

Moduri de joc

Limbă

Website

Website oficial

Contribuitori

alexfusarau@gmail.comAlexFusarauAlexFusarauAlexFusarauLevel 16 - 676 și încă un utilizator

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Vampyr (PC)
la doar
167 lei

Descriere

Un RPG de acțiune întunecată, a cărui poveste este stabilită în Anglia din secolul al XX-lea. Titlul a fost dezvoltat de studioul francez DONTNOD, cunoscut pentru jocuri precum Remember Me and Life este ciudat. Jocul se desfășoară pe străzile din Londra, în timpul pandemiei de gripa spaniolă infamă. Ne asumăm rolul unui chirurg militar respectat care se întoarce de la o linie frontală pentru a opri răspândirea ciumei. Pe drumul spre casă, totuși, el este mușcat de un vampir și acum trebuie să lupte continuu între chemarea de a ajuta oamenii care au nevoie și noua sa sânge. În joc, ne plimbăm prin lumea deschisă din Londra, căutăm quest-uri principale și secundare, discutând cu NPC-uri și luptând în timp real cu diferite vampiri și vânători. Mai mult decât atât, trebuie să satisfacem foamea în continuă creștere a sângelui, amintindu-ne să o facem discret și să alegem cu înțelepciune potențialele victime, deoarece eliminarea unei persoane greșite ne poate face imposibilă îndeplinirea anumitor questuri.

Mecanici

În ceea ce privește mecanica jocurilor avem de-a face cu un RPG destul de tipic de acțiune. În timpul jocului, ne plimbăm prin străzile întunecate din Londra, finalizând multe quest-uri principale și laterale și vorbind cu NPC-uri întâlnite. Adesea, cu toate acestea, ne vom confrunta cu adversarii muritori, care se pot dovedi a fi specii diferite de vampiri sau alți mutanți, precum și vânătorii lor, care pot folosi arme mai diverse și chiar capcane. Combaterea are loc în timp real și putem folosi atât forța fizică cât și armele de foc, precum și abilitățile tipice „vampir” pe care le dezvoltăm în cursul povestirii.

Bineînțeles, așa cum se potrivește unui joc care se ocupă de sângeți, există, de asemenea, un element important de necesitate pentru a restabili puterea diminuată prin consumul de sânge al victimelor noastre. Oricine poate deveni pradă noastră – indiferent dacă se întâmplă în timpul unei lupte sau în timpul explorării. De-a lungul jocului, adesea trebuie să luăm decizii dificile cu privire la care NPC va deveni următoarea noastră victimă, pentru că un personaj eliminat o dată dispare din lumea jocurilor în întregime și absența lui ne poate împiedica să finalizăm anumite căutări. Mai mult decât atât, pentru a nu stârni suspiciuni cu privire la a doua natură, trebuie să fim extrem de prudenți, ceea ce înseamnă că nu este suficient să mușcăm pur și simplu prima persoană întâlnită. Foarte des implică cercetarea consumatoare de timp privind potențiala victimă, obiceiurile și relațiile cu alte personaje, apoi alegerea momentului și locului potrivit pentru a efectua atacul.

Imagini

Imagini Vampyr
Imagini Vampyr
Imagini Vampyr
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Vampyr" unui prieten