1
Notificările mele
Valkyria Chronicles 4

Social

Evaluare

7.5/10 din 2 voturi

Popularitate

2881 61 poziții

Dată lansare

25 Septembrie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Povestea prezentată în Valkyria Chronicles 4 are loc în aceeași perioadă istorică cu cele din anii precedenți. Jucătorii sunt luați la anul 1935, într-o lume sfâșiată de un mare conflict inspirat de al doilea război mondial. Forțele Federației Atlantice se luptă cu Alianța Imperială Autocratică de Est. Acesta din urmă câștigă războiul, forțând Federația să folosească ultima lor soluție – operațiunea de la nordul Crucii. Obiectivul său este să preia controlul în capitala Imperiului și să pună capăt războiului. Misiunea este dată comandantului Calude Wallace și echipei sale E. Împreună, se vor confrunta cu multe pericole.

Mecanici

Valkyria Chronicles 4 pentru PlayStation 4 combină caracteristicile jocurilor de rol, strategiilor de întoarcere și ale utilizatorilor de jocuri terțe. Toate acestea sunt menținute de sistemul bine cunoscut, dar îmbunătățit, BLiTZ. Modul de joc este similar cu cel prezent în înregistrările anterioare din serie. Lupta este împărțită în câteva părți separate. Modul de comandă este baza – jucătorul utilizează harta de teren pentru a selecta unitățile specifice și pentru a fi luată direct pe câmpul de luptă. Pe câmpul de luptă acțiunea este prezentată cu o perspectivă a treia persoană. Jucătorii își controlează caracterul, tragând, ascunzându-se în spatele coperții. Acțiunile lor sunt limitate de numărul de puncte de acțiune. Odată ce se epuizează, inteligența artificială începe să controleze caracterul selectat.

Fiecare personaj are abilități unice și are un rol diferit pe câmpul de luptă. De exemplu, Kai Schulen este un lunetist, Raz este un soldat de infanterie, iar Riley Miller este membru al unei clase noi numite grenadier. Dezvoltatorii au oferit mai multe opțiuni legate de primirea sprijinului de la fier sau de la Ultimul Stand – un atac special, final, efectuat chiar înainte de a muri. Jocul include, de asemenea, cele mai mari hărți din istoria francizei.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Valkyria Chronicles 4" unui prieten