1
Notificările mele
Unreal Tournament

Social

Evaluare

8.5/10 din 2 voturi

Popularitate

165 12 poziții

Dată lansare

30 August 2014

Platformă

Gen

Dezvoltator

Serie

Engine

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 97 - 19790

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Joacă gratis Unreal Tournament, descarcă clientul jocului de pe pagina oficială!

Descriere

Unreal Tournament reprezintă noul titlu al celor de la Epic Games ce continuă faimoasa serie FPS de acțiune lansată în 1999. Acest titlu reprezintă o repornire a seriei și primul titlu ce este disponibil complet free-to-play. Acțiunea jocului este amplasată într-un viitor îndepărtat, unde oamenii au colonizat lumi îndepărtate și au intrat în contact cu civilizații extraterestre.

Gameplay

Jocul se concentrează pe modul competitiv multiplayer. Luptele au loc la scară largă și în diverse arene. Unreal Tournament dispune de asemenea și de o gamă largă de modele de joc, incluzând clasicele Deathmatch și Capture the Flag, dar și altele noi mai complexe. Odată cu jocul, creatorii oferă și unelte puternice de modelare a conținutului, permițându-le jucătorilor să schimbe absolut orice element al jocului.

Postați în fluxul jocului

Ultimele comentarii

cerody@yahoo.comN7rankothn7rankothN7rankothLevel 18 - 817 - 21 Noiembrie 2017 - in hubul jocului Unreal Tournament

Primul meu shooter in 2001, mai intai l-am jucat demo dupa care mi l-a vandut efectiv un tip in 2002 care era IT-st la un supermagazin -nu aparusera inca marile mall-uri (nici nu aveam Pentium 4 pe vremea aceea).....dupa vreo doi ani si ceva am inceput cu CS Condition 0 single si online.Am luat dupa UT2002 si 2004 si 2005 ( ajunsesem de la 2 CD-uri cat era primul UT2002 la vreo 2 DVD-uri cu pista dubla cand am luat si Black Edition ).A fost shooter-ul meu de suflet, jocul era o nebunie pe multiplayer, nu mai zic de harti care erau de aproape 3x mai multe.Cred ca o sa-l reiau.

Vezi toate comentariile pentru articolele și produsele aferente jocului Unreal Tournament

Distribuie "Unreal Tournament" unui prieten