1
Notificările mele
Unavowed

Social

Dată lansare

8 August 2018

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19918

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Povestea lui Unavowed se află în New York-ul modern. Te joci ca o persoană care, în ultimele șase luni, a fost posedată de un demon și forțată să privească neputincios, deoarece răul a folosit trupul lor pentru a face rău în oraș. În cele din urmă, protagonistul a fost exorcizat de membrii unei vechi organizații de luptă împotriva demonilor, numită Nevăzător.

Cu toate acestea, protagonistul nu se poate întoarce la viața lor anterioară. În timpul celor șase luni, au pierdut totul: casa, familia și prietenii. Pentru a face lucrurile mai rău, el este urmărit de fiecare ofițer de poliție din New York. Se pot alătura doar grupului care le-a salvat.

Mecanici

Mecanica lui Unavowed pentru PC este tipică pentru un joc de aventură. Explorați locații, discutați cu NPC-uri, colectați obiecte și rezolvați puzzle-uri. La începutul jocului, alegeți nu numai sexul, ci și cele trei bios disponibile. Deciziile voastre afectează grav complotul. Povestea este neliniară, cu scenarii de ramificație, ceea ce vă permite să o redați de mai multe ori, de fiecare dată când descoperiți noi fire și evenimente.

O caracteristică interesantă este abilitatea de a alege partenerul dvs., care vă însoțește și vă sprijină în timpul jocului. Le alegeți din cele cinci personaje disponibile, fiecare având propria lor personalitate unică și abilități supranaturale.

Noutăți

21 iunie
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Unavowed" unui prieten