1
Notificările mele
Tunic

Social

Dată lansare

31 Iulie 2019

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Ne jucam ca o vulpe antropoid care exploreaza un fantasyland plin de monstri si comori. Parcela este spusă în cea mai mare parte prin imagini și evenimente, deoarece majoritatea liniilor din joc sunt scrise într-un limbaj inspirat de sanscrită din lumea jocului, pe care pur și simplu nu-l putem înțelege. Din când în când, vom găsi câteva cuvinte în limba engleză care funcționează ca indicii.

Tunica pentru PC este un joc de aventură de acțiune inspirat de jocurile Legend of Zelda de 8 și 16 biți și de mecanica lor. Pe măsură ce jucăm, explorăm hărți parțial deschise, mari, adunăm elemente și luptăm cu inamicii întâlniți, printre care se vor găsi șefii powerdul.

Gameplay-ul se concentrează în principal pe luptă și vom întâlni puzzle-uri și ghicitori numai din când în când. Pentru a face lupta mai interesanta, a fost implementat un sistem elaborat de lupta arcade in joc care ne permite sa facem diverse atacuri si sa evadam. Un bar de stamina dă jocului un element tactic (folosim rezistența pentru atacuri și tehnici activate de jucători).

Obținerea elementelor joacă un rol important în joc. Secret Legend nu are niciun element RPG tradițional, cum ar fi statisticile caracterului. Pentru a progresa eroul nostru, trebuie să-l echipăm cu elemente și arme din ce în ce mai puternice.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Tunic" unui prieten