1
Notificările mele
Trouble Witches Neo!

Social

Dată lansare

27 Aprilie 2011

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Probleme cu vrăjitoarele Neo! este o emisiune orizontală care va fi publicată de SNK Playmore pentru Xbox 360. Jocul permite jucătorilor să înceapă cu magie să atenueze gloanțele într-o zonă restrânsă și apoi să transforme gloanțele încetinite la monede care mărește scorul prin uciderea dușmanilor care a tras-o.

Shooter-ul de gloanțe trăiește până la numele său.

Jocul conține opt caractere diferite disponibile de la început pentru jucător cu 2 caractere unlockable. Poveștile lor se separă unul de celălalt, dar aceleași niveluri sunt folosite pentru fiecare personaj. Diferența dintre personaje este cum își declanșează proiectilele; unele personaje se concentrează mai mult pe focalizarea pe zone mai mari decât pe inamicii singuri, în timp ce alte personaje folosesc mai puține atacuri mai puternice. Fiecare personaj vine cu propria lor însoțitoare. Similar cu personajele principale, însoțitorii diferă și în luptă. Ar trebui de asemenea remarcat faptul că atâta timp cât centrul caracterului tău nu este lovit de atacuri inamice, ești bine. Centrul personajului tău este marcat cu o stea și te ajută să navighezi prin atacurile inamice. Sunt disponibile trei dificultăți: foarte ușoare, ușoare și grele. Trebuie remarcat faptul că Easy este un nume înșelător, deoarece în niciun caz nu este ușor, așa că se așteaptă să moară foarte mult. Cu cât este mai greu dificultatea, cu atât mai mulți dușmani dau naștere și este nevoie de mai mult timp pentru ca puterea ta magică să se reîncarce. Există două moduri disponibile pentru player: Modul Original Arcade (AC) și modul reinnoit Xbox 360 (Neo). Principala diferență dintre cele două moduri este că modul Arcade prezintă un aspect mai arcadic prin faptul că câmpul de joc nu este vizionat pe ecran lat, iar graficul diferă puțin de modul Neo. Jocul unic este singurul mod de joc disponibil în cadrul modului Original Arcade. În modul arcade puteți comuta între caractere de fiecare dată când ați terminat jocul. Modul Story este alcătuit din 6 nivele diferite, cu diferite teme, cum ar fi jungle sălbatice, munți rece și lava arzătoare. Modul Story oferă un dialog vocal complet disponibil în engleză sau japoneză. Jocul unic este alcătuit din aceleași niveluri ca și modul Story, dar nu există nicio poveste despre care să se spună în timpul gameplay-ului și puteți salva Replay-urile jocului în timpul jocului. În plus față de modul Story și modul de redare unică există un Challenge Mode, în care jucătorul poate alege să joace scorul de timp Scorul atac sau lupta cu șefii jocului în Boss Attack.

Trouble Witches Neo! oferă atât multiplayer local cât și multiplayer online prin Xbox Live. Jucătorii pot lucra împreună într-un mod co-op sau pot concura unul cu celălalt pentru a vedea cine poate aduna cele mai multe puncte.

O barieră de Magic bine programată, care protejează playerul de rău.

Fiecare caracter al jocul vine cu un tovarăș fidel, ajutând jucătorul să progreseze prin joc, aruncându-și propria magie asupra dușmanilor și dând jucătorului accesul la abilitatea foarte utilă numită Magic Barier. Bariera Magică transformă proiectilele roșii și le micșorează foarte mult viteza, permițându-le să acționeze ca un scut din nou

Postați în fluxul jocului

Teme

,

Distribuie "Trouble Witches Neo!" unui prieten