1
Notificările mele
Total War: Three Kingdoms

Social

Dată lansare

23 Mai 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , , , , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Total War: Three Kingdoms pentru PC este un hibrid de jocuri de strategie turn-based și în timp real. Este o altă intrare în seria populară Total War. Creative Assembly, un studio britanic înființat în 1987 care se specializează în jocuri de strategie, a dezvoltat jocul. Titlul a fost distribuit și publicat de Sega.

Gameplay

Total War: Three Kingdoms începe în anul 190, în timpul ultimelor vremuri ale dinastiei Han. Declinul său a dus la împărțirea imperiului în trei împărății rivale. Este una dintre cele mai importante epoci din istoria Chinei. A fost descrisă în detaliu în romanul romantic al celor Trei Regate din secolul al XIV-lea. Această carte a fost foarte influentă și rămâne populară în Asia de Est până în prezent. A inspirat multe alte jocuri video.

Versiunea PC a Total War: Three Kingdoms se concentrează pe împărțirea imperiului și lupta internă pentru influența dintre familii și fracțiuni puternice. Ei susțin sau se opun regulilor nemiloase ale lui Dong Zhuo, care au controlat pe deplin acțiunile ultimului, tânăr împărat Han. În timpul jocului sunt importante două aspecte – puterea militară și abilitățile de diplomație necesare pentru a acționa în lumea haotică a politicii chineze.

Postați în fluxul jocului

Ultimele comentarii

Vezi toate comentariile pentru articolele și produsele aferente jocului Total War: Three Kingdoms

Distribuie "Total War: Three Kingdoms" unui prieten