1
Notificările mele
Total War Saga: Thrones of Britannia

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4210 581 poziții

Dată lansare

3 Mai 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , , , ,

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3950

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Total War Saga: Thrones of Britannia poartă jucători în insulele britanice din secolul al IX-lea. Acțiunea jocului începe în anul 878 când armata condusă de regele Alfred cel Mare a învins danezii condus de regele Guthrumem la Ethandun. Ca rezultat, situația generală sa stabilizat pentru prima dată în opt decenii.

Pacea nu a durat mult, totuși, în timp ce regii Angliei, Scoția, Țara Galilor și Irlanda au început să lupte împotriva regatului care ar trebui să domine în Uniunea Insulelor. În plus, Norvegienii Warlords au decis să profite de ocazie și s-au alăturat luptei. Jucătorii sunt însărcinați să se alăture unei anumite fracțiuni și să o conducă spre victorie.

Mecanici

Versiunea PC / Windows a Total War Saga: Thrones of Britannia atrage multiple inspirații din celelalte rate din seria Total War. Chiar dacă în ceea ce privește mărimea sa, jocul descris aici seamănă cu expansiunea Total War: SHOGUN 2, numită Fall of the Samurai, jucătorul poate găsi toate elementele despre care seria este cunoscută. Gameplay-ul este împărțit în două etape – mișcarea de întoarcere pe harta strategică (împreună cu grija de aspectele economice și diplomatice ale provinciilor controlate) și bătăliile spectaculoase, în timpul cărora jucătorul preia controlul asupra armatei și luptă în timp real.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Total War Saga: Thrones of Britannia" unui prieten