1
Notificările mele
Tomb Raider: The Last Revelation

Social

Evaluare

7.3/10 din 3 voturi

Popularitate

2957 din 6265 jocuri

Dată lansare

22 Noiembrie 1999

Platformă

, , , ,

Gen

, , ,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Limbă

Website

Website oficial

Filme

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Tomb Raider: Ultima apariție este al patrulea joc din franciza populară Tomb Raider a lui Eidos. Dezvoltat de Core, el a fost lansat inițial în noiembrie 1999 pentru Sony PlayStation și PC, deși ulterior a lansat versiuni pentru Dreamcast și Macintosh în martie și respectiv decembrie 2000. La începutul jocului, Lara, în vârstă de 16 ani, aventat în Cambodgia cu mentorul ei, Werner Von Croy. Infam, acesta este jocul care a ucis-o pe Lara în seria originală, fiind îngropată într-un mormânt. Următorul joc, Tomb Raider: Chronicles, a fost o privire la unele dintre trecuturile ei, mai puțin cunoscute aventuri.

Tomb Raider și aventurier.

A adus-o pe Lara la Angkor Wat când avea 16 ani să o antreneze. Un arheolog egiptean și un prieten al lui Lara. Dumnezeul vechi egiptean al furtunilor, haosului și Evi.

Într-o abatere marcată de tendințele globale-trotting ale jocurilor anterioare în franciză, Tomb Raider: Ultima Apocalipsă își restrânge toată acțiunea într-o singură țară – și anume Egiptul. p> Din cele treizeci de nivele prezentate în The Last Revelation, doar două dintre ele sunt situate undeva în afara Egiptului. Aceste niveluri scurte de „tutorial”, concepute pentru a ajuta jucătorul să se ocupe de joc, sunt stabilite în Cambodgia.

Windows 95/98 / ME / XP (Home Edition) Pentium 233 (Min), Pentium 266 (Rec.)

4x unitate CD-ROM <16MB RAM (min.), 32MB (Rec.) < / p>

Placă grafică 3D compatibilă cu DirectX 6.1 (Min.)

Placa de sunet compatibilă cu DirectX 6.1

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Tomb Raider: The Last Revelation" unui prieten