1
Notificările mele
Tom Clancy’s ShadowBreak

Social

Dată lansare

Anulat

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O combinație de strategie shooter și tactică dezvoltată de Ubisoft pentru dispozitivele mobile. Povestea lui Tom Clancy’s ShadowBreak este pusă în viitorul apropiat, imediat după o serie de atacuri teroriste. Ca răspuns la această activitate recentă a extremiștilor, care au reușit, de asemenea, să preia controlul asupra unui teritoriu mare, sa înființat o organizație internațională cu scopul de a contracara această amenințare. În ShadowBreak al lui Tom Clancy, jucătorul își asumă rolul de lider al unei astfel de unități și participă la duelurile PvP ale doi lunetiști, ambii ajutați de coechipierii lor. Gameplay-ul în ShadowBreak al lui Tom Clancy se reduce la eliminarea țintelor pe o distanță mare în vizualizarea de la prima persoană. Din moment ce nu vă puteți schimba poziția în timp ce jucați, trebuie să vă bazați pe echipă pentru a vă urma ordinele. Puteți să-i îndreptați țintele și să le mișcați în jurul locațiilor, protejându-le în același timp de focul inamic. În timp ce progresați, veți debloca un echipament mai bun și mai bun pentru voi. De asemenea, puteți recruta noi soldați.

Poveste

Povestea lui Tom Clancy’s ShadowBreak este pusă într-un viitor apropiat, imediat după ce națiunile lumii au devenit victime ale unei serii de atacuri teroriste coordonate. Scara acestor țări este atât de mare încât face imposibil ca guvernele să reacționeze destul de repede. De fapt, teroriștii și grupurile criminale responsabile de atacuri reușesc să preia controlul asupra unui mare teritoriu și să ia ostatici pe cetățenii locali pentru a se asigura de orice contracarare militară.

Ca răspuns la aceasta, se înființează o organizație internațională, al cărei scop este să utilizeze toate mijloacele posibile pentru a elimina amenințarea. Jucătorul își asumă rolul de lider al unității militare a acestui grup.

Mecanici

Lansat pentru sistemul de operare Android, Tom Clancy’s ShadowBreak prezintă dueluri PvP ale celor doi lunetiști, ajutate de echipele lor.

Pe măsură ce eliminați țintele de la distanță, observați evenimentele din ochii protagonistului. Personajul tău are un loc stabilit pe hartă – nu îl poți repoziționa. În afară de aceste mecanici, care sunt standarde pentru jocurile de sniping mobile, s-au adăugat câteva elemente tactice. De fapt, puteți comanda echipajele dvs., decideți unde să le mișcați sau ce ținte ar trebui să atace, asigurându-le în același timp sprijinul pentru sniping.

În practică, jocul Tom Clancy’s ShadowBreak se învârte în jurul duelurilor a doi lunetiști și a soldaților aflați sub comanda lor. Personajele celor doi jucători rivali sunt poziționate pe extremele hărții, astfel încât singura modalitate de a câștiga unul dintre ele este de a muta cu succes echipa lor în apropierea cuibului de lunetist al inamicului.

Între misiuni, ajungi să recrutezi oameni noi și să le îmbunătățești abilitățile și uneltele.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Tom Clancy’s ShadowBreak" unui prieten