1
Notificările mele
Tiny Metal

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3691 129 poziții

Dată lansare

21 Decembrie 2017

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Engine

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de strategie militară înjunghiat de studioul japonez Area 34, inspirat de producțiile clasice japoneze ale genului. În Tiny Metal joci rolul locotenentului Nathan Gries, ofițer al armatei artemisiene, care se află în război cu națiunea malefică a lui Zipang. În timpul luptelor pe bază de război, vă asumați controlul asupra mai multor unități și atacați inamicul folosind tactica potrivită și profitând de teren. Există treisprezece unități unice, iar bătăliile sunt afectate de abilitățile lor și de ceața tipică a războiului. În afară de campania de poveste, care ar trebui să dureze aproximativ 8-19 ore pentru a termina, există și un mod de luptă, care vă permite să participați la bătălii rapide și un editor de nivel.

Poveste

Joci drept locotenentul Nathan Gries, un ofițer al armatei din Artemisia, o țară fictivă liniștită. Artemisienii sunt, totuși, forțați să lupte împotriva unui război împotriva națiunii viclean și viclean Zipang. Campania de poveste singulară din Tiny Metal durează aproximativ 8-10 ore până la terminare.

Mecanici

Tiny Metal este un joc de strategie turn-based. Vă asumați controlul asupra mai multor unități cu propriile statistici și atacați inamicul, profitând de teren. Există treisprezece unități unice (puteți afla mai multe despre ele în Metalpedia în joc). Modul de joc este, de asemenea, afectat de așa-numita ceață de război, care acoperă o parte a hărții până când forțele dvs. se aventurează acolo și o risipesc. Jocul are, de asemenea, un mod skirmish și un editor de nivel.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Tiny Metal" unui prieten