1
Notificările mele
Thief Simulator

Social

Evaluare

7.2/10 din 5 voturi

Popularitate

3110 1 poziție

Dată lansare

9 Noiembrie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , ,

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3492

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Thief Simulator pentru PC se joacă din vizualizarea de la prima persoană. Jucătorul frânge diferite locuri; în timp ce trage de locuri de muncă, obiectivul jucătorului este de a fura cât mai multe elemente valoroase posibil. Banii obținuți după vânzarea de bunuri furate pe piața neagră pot fi cheltuite pe gadget-uri specializate, ceea ce face mai ușoară trecerea cu succes a altor misiuni. Fiecare lucrare începe cu o fază de recunoaștere, în care jucătorul urmărește cu atenție locul prin intermediul unei camere ascunse într-o cutie poștală, de exemplu. În așa fel, nu numai că jucătorul ajunge să știe despre rutina zilnică a locuitorilor și când este afară, ci și să adune informații despre sistemele de alarmă sau modalitățile posibile de a face ca un câine să se rătăcească în spatele curții din spatele pazei sale. Când jucătorul și-a terminat planificarea, ei pot sări în acțiune. În timp ce înăuntru, trebuie să ne amintim în principal că rucsacul purtat de personajul controlat de jucător nu este fără fund. Drept urmare, jucătorul trebuie uneori să facă alegeri dificile, care dintre elementele pe care ar trebui să le ia și ce lucruri ar trebui lăsate în loc. Gadget-urile menționate mai sus diversifică experiența – cu excepția celor de blocare (datorită acestora se deschid chiar și cele mai avansate încuietori), playerul folosește un dispozitiv de scanare, capabil să urmărească obiecte valoroase și să evalueze cât de mult merită. Utilizarea acestui din urmă instrument este strict limitată totuși, deoarece jucătorul îl poate folosi doar de câteva ori în timpul unei misiuni.

Jucătorul este de obicei presat pentru timp, ceea ce face ca locurile de muncă să fie mai complicate. În plus, chiar dacă ați făcut toate pregătirile posibile în numele siguranței, riscul de a fi prins poate fi încă ridicat, deoarece nu se poate prezice întotdeauna că proprietarul ajunge mai devreme acasă sau poate găsi o cameră bine ascunsă. În plus, cu cât este mai eficient jucătorul să fie înmormântat, cu atât mai multă atenție va fi acordată de poliție. Din fericire, jucătorul poate reduce valoarea indicată de un indicator care îi spune jucătorului cât de mult este interesat să-și prindă caracterul pe care îl are poliția. Acest lucru se poate face prin eliminarea diferitelor urme – este util atât ștergerea numerelor de serie din elementele furate sau chiar dezasamblarea mașinilor furate pentru piese. Una este de asemenea capabilă să oprească emițătoarele GPS și să deconecteze telefoanele mobile, tabletele și calculatoarele furate de pe Internet.

Toate acestea sunt completate de o oportunitate de a proiecta propria casă. Pentru aceasta, jucatorul foloseste un editor in-game; cuiva se poate îmbogăți cu diferite sisteme de securitate. Cetatea construită în acest fel poate fi pusă la încercare, lăsându-o unui alt jucător să-l jefuiască.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Thief Simulator" unui prieten