1
Notificările mele
The Swords of Ditto

Social

Dată lansare

24 Aprilie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , ,

Website

Website oficial

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3230

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un RPG de actiune cu trasaturi roguelike, dezvoltat de un studio independent One Bit Beyond. Jocul spune povestea personajelor curajoase care încearcă să învingă răul Mormo. Deoarece inamicul are o armată de fiare sub comanda sa, mulți eroi vor cădea înainte ca cineva să atingă scopul. Acțiunea din The Swords of Ditto este prezentată cu o perspectivă izometrică, iar jocul se concentrează pe explorarea și combaterea dușmanilor întâlniți. Deși jocul se bazează pe acțiune, sistemul de lupte recompensează cea mai mare parte echipamentul corespunzător – în plus față de armele tradiționale, în timpul jocului jucătorul poate folosi mai multe articole extraordinare, cum ar fi un club de golf magic. Potențialul de luptă al personajului poate fi mărit și cu autocolante care oferă bonusuri suplimentare. Este de remarcat faptul că moartea în joc este permanentă și moștenirea lăsată de eroii căzuți, ca și echipamentul lor, poate face ulterior o încercare mai ușoară. Jocul poate fi jucat singur sau cu un alt jucător în modul de cooperare locală.

Mecanici

Swords of Ditto este un RPG simplu de acțiune cu caracteristici roguelike. Acțiunea este prezentată folosind o perspectivă izometrică, iar sarcina principală a jucătorului este de a explora lumea și de a lupta împotriva dușmanilor întâlniți – schelete cu capete de foc, pisici mari și alți adversari neobișnuiți. Modul de joc este bazat pe acțiuni, dar sistemul de lupte acordă alegeri corespunzătoare echipamentului. Protagoniștii pot folosi diferite arme, inclusiv săbii clasice și instrumente mai puțin convenționale – de exemplu, un club de golf magic. În timpul jocului, jucătorul colectează autocolante care oferă bonusuri suplimentare. De exemplu, aceste autocolante pot crește puterea protagonistului.

Una dintre cele mai interesante caracteristici ale jocului The Swords of Ditto pentru PC / Windows este moștenirea lăsată de războinicii căzuți. Fiecare aventură este diferită, iar războinicii învinsi anterior pot influența noile playthrough-uri – de exemplu, jucătorul își poate găsi echipamentul.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Swords of Ditto" unui prieten