1
Notificările mele
The Sun

Social

Evaluare

6/10 din 1 vot

Popularitate

5323 160 poziții

Dată lansare

30 Aprilie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

The Sun este un joc postapocaliptic al studioului ucrainean EGProject, care îmbină mecanica RPG cu elementele FPS. Povestea are loc în urmă cu câteva sute de ani, pe Pământ, care a fost distrusă de fascicule dezastruoase de energie solară și radiații. Jucați ca persoană ridicată de foști locuitori ai adăposturilor, care au decis să reconstruiască civilizația umană. Jocul folosește punctul de vedere al primei persoane și oferă o lume deschisă. Explorați locații, discutați cu NPC-uri, adunați obiecte și căutări complete, inclusiv cele lungi, principale și multe sarcini opționale mai scurte. Mecanica de luptă seamănă puternic cu cea a jocurilor FPS, dar ele sunt, de asemenea, afectate de statisticile dvs., care pot fi ajustate folosind punctele de experiență. Explorarea deșertului este făcută mai interesantă de prezența mutanților și anomaliilor, care nu sunt legate de legile fizicii.

Poveste

Povestea prezintă un motiv neobișnuit pentru prăbușirea civilizației umane. În 2050, soarele a emis grinzi de energie, distrugând cea mai mare parte a tehnologiei Pământului și infuzând suprafața planetei cu particule radioactive. Numai o mână de oameni, care au ascultat avertismentele oamenilor de știință și s-au ascuns în adăposturi, au supraviețuit.

Povestea principală începe câteva sute de ani mai târziu, când situația sa îmbunătățit suficient pentru locuitorii adăposturilor să revină la suprafață și să înceapă reconstruirea civilizației pierdute. Nu este o sarcină ușoară, deoarece Pământul este încă un deșert, iar radioactivitatea a făcut ca animalele să fie mutate periculos. Joci ca un erou numit Raven, care a fost crescut într-una din primele comunități de suprafață.

Mecanici

The Sun pentru PC / Windows este un joc de acțiune de acțiune cu elemente FPS. Jocul folosește vizualizarea primei persoane și jocul are un caracter cu nisip. Aveți multă libertate în explorarea lumii deschise, deși la început multe locații sunt prea periculoase pentru ca un nou venit să supraviețuiască acolo.

Campania de poveste cuprinde atât quest-uri de poveste, cât și sarcini laterale opționale. Mecanicii de luptă sunt puternic arcadă, dar sunt, de asemenea, afectați de statisticile tale, care pot fi ajustate folosind punctele de experiență pe care le câștigi în timpul jocului.

Jocul include, de asemenea, un sistem de dialog, iar campania a fost dezvoltată astfel încât să vă permită să omoare majoritatea NPC-urilor și să continuați să jucați.

Noutăți

2 September
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Sun" unui prieten