1
Notificările mele
The Sims 4: Seasons

Social

Evaluare

8.5/10 din 2 voturi

Popularitate

277 22 poziții

Dată lansare

22 Iunie 2018

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3278

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
The Sims 4: Seasons este un expansion pentru The Sims 4

Descriere

The Sims 4: Seasons este un pachet de expansiune pentru simulatorul de viață The Sims 4 care a fost lansat în 2013. Atât jocul de bază cât și add-on-ul au fost dezvoltate de EA Maxis.

După cum sugerează titlul, expansiunea introduce patru sezoane în viața Sims-ului. Fiecare sezon oferă condiții diferite de vreme, vacanțe unice și diverse activități pentru familii. De exemplu, în timpul iernii personajele pot face un om de zăpadă și pot încerca unele patinaj pe gheață. În primăvară, pot obține insigne ca cercetași. În timpul verii, se pot relaxa în bazine familiale, iar în toamnă pot aduna miere.

Vremea în continuă schimbare și cercul anotimpurilor pot afecta și relațiile dintre Sims. Jocul include, de asemenea, sărbători noi, cum ar fi Anul Nou, Ziua Dragostei, Ziua culturilor și Fiesta de iarnă. Fiecare dintre aceste festivități oferă noi decorațiuni. Jocul are, de asemenea, o opțiune de a crea sărbători personalizate, permițând jucătorilor să decidă care tradiții vor simpa simții lor.

Jucătorii pot dezvolta, de asemenea, talentele de grădină ale simțurilor lor în moduri noi. Florarii pot crea compoziții de flori și le pot livra prin oraș. Alte Sims pot selecta o carieră botanică și pot analiza plante, pot scrie o teză, pot crea teorii și pot lupta pentru granturi de cercetare. Nu a fost văzut niciodată înainte ca hainele și obiectele să fie introduse, de asemenea.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Sims 4: Seasons" unui prieten