1
Notificările mele
The Outer Worlds

Social

Alegerea noastră

Dată lansare

25 Octombrie 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

Eveniment

E3 2019

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Outer Worlds este un joc RPG de acțiune dezvoltat de studioul Entertainment Obsidian. Vorbim despre o echipă a cărei portofoliu include o serie de producții precum Star Wars: Cavalerii Vechii Rep. II – Sordi Lorzi, Fallout: New Vegas sau seria Piloni ai Eternității. Jocul a fost lansat de divizia privată – sub acest brand Take-Two Interactive ajută dezvoltatorii independenți. Merită menționat faptul că titlul a fost supervizat de Leonard Boyarsky și Tim Cain, dezvoltatorii cărora le datorăm crearea primei tranșe din seria Fallout. The Outer Worlds au loc într-un univers retrofuturist. Ne jucam rolul unui echipaj de nave spațiale trezit din hibernare, care a fost trimis la Halcyon, colonia Pământului situată la periferia galaxiei. După cum se pare, zilele instituției pot fi numărate – protagonistul întâlnește o urmă de conspirație îndreptată împotriva lui. Cum va evolua soarta coloniei și rolul pe care îl va juca eroul în ea depinde de acțiunile și deciziile jucătorului, precum și de relațiile sale cu personaje și fracțiuni care funcționează în lumea jocurilor.

În Lumile exterioare acțiunea a fost demonstrată din perspectiva primei persoane (FPP). Forța motrice din spatele jocului este sarcinile de joc și misiuni secundare, pe care eroul le poate juca singure sau cu tovarăși controlați de inteligența artificială. Aceste personaje ne pot alătura în cursul aventurii și sunt echipate nu numai cu propriile povestiri și motivații (quest-uri separate sunt asociate cu acestea), ci și cu abilități individuale. Pentru a cunoaște mai bine fiecare dintre ele, merită să ne uităm la bordul navei din când în când, unde ne putem întâlni cu alți membri ai echipajului.

Călătorind prin diverse locații, unde găsiți atât peisaje pitorești, cât și interioare ale clădirilor și stațiilor spațiale, ne confruntăm cu diverși adversari – de la oameni ostili, prin roboți de luptă, până la monștri care sunt rodul unui proces de terraformare eșuat. În ciocnirile în timp real, la fel de importante ca și potențialul de luptă al arsenalului și al armamentului nostru, este priceput să jongleze abilitățile eroilor.

În timp ce protagonistul avansează, el câștigă experiență și avansează la nivelul următor, extindând treptat gama de abilități (care pot fi utile atât pe câmpul de luptă, cât și în timpul conversațiilor cu NPC). Pe fondul altor reprezentanți ai speciei, Lumea exterioară distinge sistemul de așa-numite defecte – jocul urmează acțiunile noastre, încercând să găsim o activitate în care nu suntem deosebit de buni. El ne oferă apoi un debug înrudit; dacă o acceptăm, vom obține un avantaj suplimentar în schimb.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Outer Worlds" unui prieten