1
Notificările mele
The Operational Art of War IV

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4406 640 poziții

Dată lansare

16 Noiembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4179

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de strategie care cuprinde zeci de conflicte armate care s-au întâmplat de la începutul secolului al XX-lea. The Operational Art of War IV este o altă tranșă din seria cuprinzând jocuri de strategie bazate pe turnuri dezvoltate începând din 1998 și publicate de Matrix Games. Jucătorii au la dispoziție peste două sute de scenarii, în care pot participa la prima bătălie de la Marne, la bătălia lui Dien Bien Phu, la operația Market Garden și la războiul din Falkland. La fel ca în tranșele anterioare, jocul oferă o gamă largă de instrumente care îi permit unui jucător să își proiecteze propriile lupte și campanii militare. Luptele au loc pe hărțile acoperite cu o grilă hexagonală, în timp ce unitățile controlate de un jucător sunt reprezentate cu icoane. În ciuda simplității sale, imaginile din The Operational Art of War IV oferă o complexitate largă în ceea ce privește stratul strategic, în timp ce unitățile disponibile (inclusiv infanteria, tancurile, avioanele și marina) sunt descrise cu un număr de statistici și factori determinând eficiența lor de luptă.

Mecanici

În comparație cu tranșele anterioare din serie, The Art of Operations of War IV oferă o serie de noutăți și modificări ale mecanismelor gameplay-ului. Combaterea este bazată pe viraje (în funcție de scenariul pe care un turn îl poate reprezenta de la șase ore la o săptămână) și hărțile sunt acoperite cu grătare hexagonale (acestea se pot întinde de la doi la jumătate până la cincizeci de kilometri). Modul de joc se bazează pe gestionarea diverselor unități reprezentate de icoane 2D. În timpul jocului, un jucător poate comanda unități de infanterie, tancuri, avioane și marina.
Ultimul a suferit cele mai importante schimbări. Toate mecanismele legate de marină au fost redesenate complet – pentru a asigura un nivel înalt de realism, navele speciale sunt tratate ca fiind complexe descrise cu factori precum armura, precizia, manevrabilitatea și durabilitatea. Îmbunătățirile implementate de dezvoltatori au influențat de asemenea sistemul de alimentare, precum și regulile de distrugere a podurilor și a aspectelor cu intervale de unități particulare.

Jucătorii au la dispoziție peste două sute de scenarii, în care pot participa la prima bătălie de la Marne, la bătălia lui Dien Bien Phu, la operația Market Garden și la războiul din Falkland. La fel ca în tranșele anterioare, jocul oferă o gamă largă de instrumente care îi permit unui jucător să își proiecteze propriile lupte și campanii militare.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Operational Art of War IV" unui prieten