1
Notificările mele
The Mummy Demastered

Social

Dată lansare

24 Octombrie 2017

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

The Mummy Demastered este un joc de metroidvania dezvoltat de WayForward Technologies. Jocul se bazează pe licența filmului Mumia din 2017. Jucăm ca agent al Prodigium, o organizație care încearcă să oprească armata nemuritoare convocată de prințesa egipteană Ahmanet, mumia titulară. Gameplay-ul se concentrează pe dreptul de a merge, împușcă dușmanii noștri și evită capcanele și alte amenințări. Pe măsură ce jucăm, vom explora păduri întunecate, baze militare și străzi din Londra acoperite de nisip. În luptă, folosim o gamă largă de arme de foc. Împreună cu monștrii tipici și mai slabi, va trebui să învingem șefii puternici din când în când. The Mummy Demastered are caracteristici vizuale vechi, pixel-art.

Poveste

Jocul se bazează pe licența filmului The Mummy din 2017. Acțiunea are loc în timpurile moderne. Jucăm ca agent al Prodigium, o organizație care protejează omenirea de amenințările supranaturale. Povestea se concentrează pe stoparea armatei nemaipomenite, care a fost chemată de prințesa egipteană Ahmanet, mumia titulară.

Mecanici

The Mummy Demastered pentru PC / Windows este un joc care combină elemente de două genuri. Mecanica gameplay-ului cel mai de bază este cea a unui joc de platformă. Hărțile au fost create în 2D. Ca și în multe alte jocuri similare, ne mutăm spre dreapta, evităm tot felul de capcane și eliminăm dușmanii întâlniți. În același joc, jocul are un pic de shooter în el. Vom petrece cea mai mare parte a timpului nostru în luptă, unde putem folosi o gamă largă de arme de foc. Vom trebui, de asemenea, să confruntăm cu șefi puternici. The Mummy Demastered are o poveste destul de lungă de poveste, în care vom explora păduri întunecate, baze militare și o lună acoperită de nisip.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Mummy Demastered" unui prieten