1
Notificările mele
The Long Reach

Social

Evaluare

6.5/10 din 2 voturi

Popularitate

4801 16 poziții

Dată lansare

14 Martie 2018

Platformă

, , , , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , ,

Contribuitori

mia@digitalgames.roC3dRy2KC3dRy2KC3dRy2KLevel 14 - 485

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Acțiunea din The Long Reach începe imediat după izbucnirea unei epidemii misterioase, care transformă oamenii în psihoși însetat de sânge. În timpul campaniei, puteți experimenta aceste evenimente din punctul de vedere al personajelor care pot fi redate. Întreaga poveste este compusă din cinci episoade, iar deciziile luate în particular, modelează povestea. În cele din urmă, deciziile și acțiunile dvs. conduc la una din cele două terminații.

Mecanici

Publicat pe PC / Windows, The Long Reach este o aventură neobișnuită. Autorii au decis să introducă puzzle-uri care te urmăresc pentru a ucide. Aceasta înseamnă că fiecare maniac reprezintă o provocare unică, logică. Trebuie să vă dați seama cum să neutralizați toate pericolele. Personajele jucătorului sunt slabe când vine vorba de lupta deschisă, deci creierul dvs. este arma principală. Pentru a reuși, trebuie să creați capcane ingenioase, să găsiți adăposturi și să descoperiți modalități eficiente de distragere a adversarilor.

În timp ce faceți asta, puzzle-urile vii și agresive încearcă în mod constant să te omoare. Spre deosebire de jocurile tipice de aventură, limita de timp este un lucru aici. Puteți simți presiunea tot timpul și, uneori, reacția rapidă este la fel de utilă ca și inteligența. Explorarea detaliată are ca rezultat găsirea motivelor pentru nebunia inamicului și căile de neutralizare a acestuia. Acest lucru este important, deoarece fiecare adversar necesită o abordare diferită.

Noutăți

18 January
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Long Reach" unui prieten