1
Notificările mele
The Legend of Dark Witch

Social

Dată lansare

6 August 2014

Platformă

, ,

Gen

, ,

Dezvoltator

Distribuitor

Limbă

, ,

Website

Website oficial

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Alegerea din șase etape diferite, Dark Witch Zizou trebuie să recupereze cristalele Syega furate care dau vrăjitoarele lumii ei puterea lor. Acest platformer de actiune se intalneste cu trasaturi de lumina, cu voce japoneza care actioneaza cu text in limba engleza.

Similar cu Mega Man, etapele sunt tematice pentru seful. Ca joc de acțiune lateral, jucătorul rulează, sare și își împușcă drumul prin dușmani. Uciderea unui inamic la nivel recompensează jucătorul cu puterea magică „Tres” – o monedă care poate fi folosită într-un sistem de upgrade al proiectilului, cum ar fi Gradius, care include o viteză de mișcare crescută, un salt plutitor, o lovitură dublă și două modele diferite de tragere.

După ce a învins șeful vrăjitoriei, jucătorul este recompensat cu o nouă abilitate specială și o altă monedă care poate fi folosită pentru a cumpăra upgrade-uri persistente. Power-up-uri, cum ar fi inimi suplimentare, vieți, putere de foc mai mare, scuturi și rachete homing pot fi apoi aduse în ambele etape unplayed și repeta ruleaza.

Jocul are nivele de dificultate multiple, care variază de la extrem de ușor la pedepsit. Dificultatea poate fi modificată oricând în timpul jocului.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Legend of Dark Witch" unui prieten