1
Notificările mele
The Last Blade 2

Social

Dată lansare

25 Noiembrie 1998

Platformă

, , , , , , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Last Blade 2 este un joc de lupte bazat pe arme 2K dezvoltat de SNK, lansat pentru prima dată pe arcade japoneze în noiembrie 1998. Versiunile Neo Geo și Neo Geo CD au fost lansate la câteva luni după lansarea arcadei în februarie 1999. Ultimele versiuni ale The Last Blade 2 au fost lansate pe Sega Dreamcast în 2001, PlayStation 2 în 2006, ca parte a Antologiei Last Blade Anthology, și digitale pe Wii în 2010. Code Mystics a gestionat dezvoltarea PlayStation 4 și PlayStation Versiunile Vita care includ capabilități cross-buy, cross-save și cross-play între cele două platforme au fost lansate în America de Nord în 24 mai 2016. Evenimentele din The Last Blade 2 au loc an după evenimentele de la primul joc, în cazul în care căutarea de a găsi cele patru zei și Maica sigilantă pentru a realiza ritualurile pentru a sigila portalul care leagă lumea umană cu lumea demonilor. Continuarea include trei personaje noi, noi mecanici și un nou mod de luptă „EX”. Toate versiunile nord americane ale The Last Blade 2 înainte de eliberarea NAV 2016 PSN au eliminat sângele și cel de-al doilea sfârșit al lui Hibiki a fost declanșat prin înfrângerea a șase adversari cu mișcările ei disperare. Last Blade 2 folosește o mișcare cu opt moduri, cu patru butoane, pentru ca jucătorul să controleze acțiunile personajului în luptă. Diferitele mecanisme de joc și acțiunile specifice caracterului sunt realizate printr-un amestec și o serie de comenzi de mișcare și butoane de intrare.

Butoane

Trei butoane sunt dedicate diferitelor atacuri normale în timp ce al patrulea buton este alocat un mecanic specific de joc în luptă.

A – Slash slabă: un atac rapid, scurt, de armă.B – Slash puternic: un atac mai lent, dar mai puternic, armă.C – Kick: un atac care nu folosește arma.D – :

Ultima blade 2 oferă trei moduri diferite de stil care oferă diferite proprietăți de joc în luptă. „> Modul Power este proiectat să elibereze cea mai mare cantitate de daune posibilă din toate atacurile.

Prezintã cele mai multe daune asupra tuturor atacurilor. Infracþioneazã daunele cipului la atacurile obișnuite pãzite. Accesul la atacabilitatea neinlocuitã. .Acces la Super Desperation.Inability pentru a lega atacurile normale impreuna, si nici pentru a lega anumite normale de mișcari speciale.

Modul de viteza este proiectat pentru a juca mai repede cu importanta de a efectua combo-uri pentru a provoca o cantitate semnificativa de daune. de daune asupra tuturor atacurilor.Ability de a efectua combo-uri prin conectarea normală împreună și legarea atacurilor normale la mișcări speciale.Acces la atacuri Overhead.Acces la Special Combo.

Modul Extreme conține o combinație de mecanici de la ambele viteză și modurile de alimentare la un cost extrem.

Prezintă mai multă pagubă decât modul de funcționare rapidă, dar mai puțin decât modul de funcționare Power.Takes cea mai mare cantitate de pagubă din atacurile adverse. Câștigă cea mai mică cantitate de contor de energie decât celelalte două moduri. Modul Speed ​​Mode de a efectua combo-uri, Overhead Attack și Combo Special. Accesul la disperarea modulului de putere Cancel and Supe

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Last Blade 2" unui prieten