1
Notificările mele
The King of Fighters 2002 Unlimited Match

The King of Fighters 2002 Unlimited Match

Editează
The King of Fighters 2002 Unlimited Match

Social

Dată lansare

31 Decembrie 2009

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Limbă

,

Website

Website oficial

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

King of Fighters 2002 Unlimited Match este un joc de lupte din 2009 dezvoltat de SNK Playmore. Ca si KOF ’98 Ultimate Match inainte de aceasta, el se extinde pe o intrare anterioara, bine primita, in franciza King of Fighters (in acest caz, KOF 2002) adaugand fiecare personaj care a aparut in cele trei jocuri inainte de el, adaugand miscari la mai multe personajele și schimbările de echilibru. Jocul a fost lansat inițial pentru Playstation 2 în februarie 2009, dar în cele din urmă ar fi reechilibrat și portat la arcadă, unde a rămas unul dintre primele zece cele mai profitabile arcade jocuri în conformitate cu Arcadia. Versiunea arcade a fost apoi re-porționată la Playstation 2 ca „KOF 2002UM Tougeki Version” și a fost lansată mai târziu pe Xbox Live Marketplace, unde a devenit disponibil pentru jucătorii occidentali pentru prima dată.

Acest joc include fiecare personaj de la The King of Fighters ’99, 2000, 2001, și versiunea de origine a anului 2002, cu excepția K9999 și Orochi Iori. Pentru o multitudine de motive, K9999 este înlocuit de Nameless, un personaj original care arată diferit, dar funcționează identic cu predecesorul său. Ca și în ’98 Ultimate Match, majoritatea caracterelor recapă mută anterior indisponibilă în Nelimitată. În plus, mișcările MAX și MAX2 (cunoscute și sub numele de mișcări Super Desperation și Moving Super Desperation Hidden, respectiv) se pot efectua fără a intra în modul MAX; acest lucru vine la costul unui stoc suplimentar de supermetru.

Jocul nelimitat îmbunătățește, de asemenea, prezentarea generală a jocului. Există fundaluri noi și piese audio noi și, poate mai important, bara de viață a jucătorului schimbă culoarea pentru a indica faptul că poate fi efectuată o mișcare MAX2. Echipa Japoniei Kyo Kusanagi Benimaru Nikaido Goro Daimon

Echipa Yagami

Iori Yagami Mature Vice

Echipa Fatal Fury

Terry Bogard Andy Bogard Joe Higashi

Ryo Sakazaki Robert Garcia Yuri Sakazaki Ikari Warriors Echipa

Ralf Jones Clark Steel Leona Heidern

Echipa de soldați psiho

Athena Asamiya Sie Kensou Bao Echipa Kim Kim Kaphwan Chang Koehan Choi Bounge Echipa Fighters Femei > King Mai Shiranui Kasumi Todoh

Echipa Pretty Girl Fighters

Li Xiangfei Hinako Shijou „Mai” Lee Jinju

’97 Echipa Specială

Blue Mary Ryuji Yamazaki Billy Kane

Yashiro Nanakase Shermie Chris

O altă echipă Orochi

Orochi YashiroOrochi ShermieOrochi Chris

Echipa Masters

Chin Gentsai Heidern Takuma Sakazaki

> Echipa Jhun

Jhun Hoon Shingo Yabuki Lin

Echipa de agenți

Vanessa Ramon Seth

Echipa NESTS

Kula Diamond Foxy Angel

Echipa de clonare

Kyo-1 Kyo-2 Kusanagi

> (Nici unul dintre următoarele caractere nu este disponibil în versiunea arcade)

KrizalidClone Zero Original Zero Igniz Omega Rugal Goenitz Gâscă Howard

Caractere Alternate

EX Robert (’99 / 2000 version) EX Takuma (versiunea clasică) EX Kensou (versiunea ’99) Coșmar gâscă (Real Bout Fatal Fury Versiune specială; nu în versiunea arcade)

Toate fundalurile sunt acum redate în HD 2D mai degrabă decât 3D. Aparatul foto nu mai are grijă la începutul fiecărei lupte. Unele schimbări minore ale balanței.

Versiunea XBLA, joc și prezentare, se bazează pe versiunea Arcade. Șefii pot fi redați. Toate dialogurile sunt în limba engleză (cele mai multe citate câștigătoare sunt preluate din originalul anului 2002) .Color Edit este eliminat. Originalul, NeoGeo KOF 2002 nu mai este disponibil. Toate tăieturile sunt acum pre-redate. .

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The King of Fighters 2002 Unlimited Match" unui prieten