1
Notificările mele
The Inner World: The Last Wind Monk

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1583 din 6270 jocuri

Dată lansare

22 Noiembrie 2017

Platformă

, , , , , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , ,

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O continuare a unui joc de aventura, bine primit, de tip point-and-click, dezvoltat de Studio Fizbin independent. The Last Wind Monk este stabilit la trei ani după evenimentele descrise în jocul original. Robert, protagonistul, a fost transformat într-o piatră și a rămas în această formă în acești trei ani. Drept urmare, dinastia lui si-a pierdut influentele asupra raului Emil. Împreună cu tovarășii săi, Robert trebuie să oprească pe cel rău, prin găsirea titularului, Last Worship Monk. Mai presus de toate, jucătorul descoperă secrete ascunse în diferite locații și rezolvă puzzle-uri – acelea cer jucătorului în principal să manipuleze diferite mecanisme, să folosească elementele adunate sau să interpreteze melodii folosind nasul fluierului lui Robert. În afară de aceasta, jucătorul discută cu NPC-uri și completează sarcini din ce în ce mai complexe pentru ei. Jocul oferă o grafică 2D de înaltă calitate și aduce în minte filmele vechi, animate.

Poveste

Deși The Last Wind Monk este setat la trei ani după evenimentele descrise în prima tranșă, jucătorul nu trebuie să fie familiarizat cu ele pentru a se bucura de povestea prezentă în acest joc. Robert – unul dintre personajele principale – a fost transformat într-o piatră și a petrecut ultimii trei ani în această formă. Între timp, nasul flautului – dinastia pe care o reprezintă, și-a pierdut treptat influența în Asposia față de răul Emil – ticălosul a reușit să convingă locuitorii că familia are legături cu forțele întunecate și să preia controlul asupra pământului prin stabilirea o dictatură.

Evident, va fi sarcina lui Robert de a opri inamicul familiei – găsirea enigmaticului, titular Last Last Monk, trebuia să fie cheia protagonistului succesului. Din fericire, Robert se poate număra din nou pe prietenii săi loiali, deoarece nu are nicio idee să îndeplinească misiunea pe care a primit-o. Laura și porumbelul Peck au apărut deja în prima tranșă, dar ei sunt însoțiți aici ca un aliat misterios pe nume Mama Dola – pare să știe ceva despre destinul lui Robert.

Mecanici

În mod similar cu jocul original, The Inner World: The Last Wind Monk cere în special jucătorului să descopere secrete ascunse în locații diferite (mai ales jucătorul vizitează o închisoare și Munții Loop) și să rezolve puzzle-uri bazate în principal pe manipularea diferitelor mecanisme , folosind articole pe care le-a adunat și realizând cântece pe nasul fluierului lui Robert; jucătorul discută, de asemenea, cu NPC-urile întâlnite și completează misiuni mai complexe și mai puțin complexe pentru aceștia. În momente diferite, jucătorul controlează Robert, Laura sau Peck; sistemul de sugestii din joc oferă ajutor în rezolvarea puzzle-urilor mai dificile.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Inner World: The Last Wind Monk" unui prieten