1
Notificările mele
THE iDOLM@STER: One For All

THE iDOLM@STER: One For All

Editează
THE iDOLM@STER: One For All

Social

Dată lansare

15 Mai 2014

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Idolm @ ster One for All este un joc de simulare / ritm lansat pentru Playstation 3, care este o continuare a The Idolm @ ster 2. Spre deosebire de predecesorul său One For All acum vă permite să fii producătorul pentru toate cele 13 idoli de la 765 Production .

O caracteristică One For All oferă mai multă libertate modului în care vă gestionați idolii în fiecare săptămână, mai degrabă decât dacă aveți 3 ori disponibil pentru a vă completa acum, puteți participa la lecții, evenimente de comunicare, vizitați magazinele și schimbați cântece / costume în mod liber cu timpul care trece numai atunci când alegeți o etapă sau un eveniment de promovare pentru a aborda fiecare săptămână. Fiecare sezon în joc este împărțit într-un bloc de 12 săptămâni , în cadrul căruia veți primi o sarcină pe care trebuie să o finalizați înainte de sfârșitul sezonului (cum ar fi finalizarea a 5 festivaluri sau obținerea unui anumit punctaj în timpul unei spectacole de scenă). Dacă faci acest lucru, vei crește rangul producătorului și vei putea să produci mai mult idoli.

Idolii câștigă acum experiență din evenimentele de scenă, în plus față de statisticile obișnuite Dance, Visual și Vocal din lecții. Când cresc nivelul, câștigi SP pentru a cheltui pe arborele lor de indemanare, care oferă beneficii variind de la sporirea statisticilor la abilitățile pentru spectacolele de scenă. Idolii au, de asemenea, un sistem propriu de rang individual care determină evenimentele și abilitățile la care aveți acces, creșteți acest nivel prin completarea Festivalurilor de Clasare.

Performanțele scenei au primit o serie de modificări, în special în ceea ce privește sistemul de spargere . Cu abilitățile potrivite, idolii tăi pot să contracareze explozii rivale sau să utilizeze izbucniri Duo / Trio, care să adere la 2 sau 3 idoli, oferindu-ți un impuls.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "THE iDOLM@STER: One For All" unui prieten