1
Notificările mele
The Forest

Social

Alegerea noastră

Evaluare

8.2/10 din 30 voturi

Popularitate

520 9 poziții

Dată lansare

30 Mai 2014

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Engine

Virtual Reality

Moduri de joc

,

Limbă

Website

Website oficial

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 97 - 19717

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital The Forest (PC)
la doar
92 lei

Descriere

The Forest este un joc open world survival horror în care vei construi, explora și supraviețui. Intră într-o vie și respirândă pădure cu modele meteorologice schimbătoare, plante ce cresc și mor alături de ciclurile interminabile zi/noapte. Sub pământ explorează o vastă rețea de peșteri și lacuri subterane. Jucătorul dispune de o libertate completă. Taie copacii pentru a construi o cabană, sau pornește un foc pentru a te încălzi. Caută hrana pentru a nu muri de foame, caută și găsește semințe pentru a crește plante. construiește un mic adăpost sau o mare cetate și decoreaz-o cu item-uri găsite. Pune capcane și crează diferite trucuri defensive pentru a menține un perimetru de siguranță.

Imagini

Imagini The Forest
Imagini The Forest
Imagini The Forest
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Ultimele comentarii

nicoara_mihai89@yahoo.comStrunilaAdrian - 1 Aprilie 2016 - in pagina produsului The Forest

Tocmai am cumparat The Forest pentru mine. L-am primit in cateva minute de la plata prin Paypal. Acum o sa il iau si pentru un prieten pentru a juca co-op. Prea tare jocul in co-op.

Povestea jocului nu este ceva foarte impresionant si este destula de simpla, find mai mult o motivare si un decor pentru joc. Povestea este cam asa: In timp ce zburai alaturi de fiul tau catre o statiune tropicala avionul se defecteaza si se prabuseste langa o insula parasita. Te trezesti ca singurul supravietuitor al accidentului aviatic, si descoperi ca fiul tau nu este langa tine, insa speri ca acesta nu a a murit deoarece nu exista nici o urma a cadavrului iar toti pasagerii au disparut, probabil rapiti. Odata ce iesi din avion te vei aventura in cautarea fiului si vei incerca sa supravietuiesti prin construirea unui adapost, adunarea de fructe, vanarea animalelor si multe altele. Vei descoperi ca nu esti singur pe insula ci un trib misterios domina insula, iar fiecare membru al acestuia va incerca sa te ucida. De aici totul este in mana ta, va trebui sa supravietuiesti sa ucizi, sa pacalesti si sa rezisti cat mai mult toate acestea in timp ce iti vei cauta fiul si ceilalti membrii ai expeditiei pe insula.

Vezi toate comentariile pentru articolele și produsele aferente jocului The Forest

Distribuie "The Forest" unui prieten