1
Notificările mele
The Elder Scrolls Online: Summerset

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

842 1399 poziții

Dată lansare

5 Iunie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
The Elder Scrolls Online: Summerset este un expansion pentru The Elder Scrolls Online

Descriere

The Elder Scrolls Online: Summerset ne trimite pe insula titulară, o casă pentru înalții elfi care a fost închisă pentru străini, însă prin decretul reginei Ayrenn, ea și-a deschis frontierele spre exterior. După ce vom ajunge acolo, vom încerca să descoperim schema care amenință întreaga lume a lui Tamriel.

The Elder Scrolls Online: Summerset este o expansiune clasică, concentrându-se pe extinderea în loc de a adăuga schimbări majore în joc. Caracteristica principală este noua zonă imensă a insulei Summerset, plină de aventuri, temnițe și NPC-uri. Mai mult, putem să ne alăturăm ordinului Psic pentru prima dată în istoria francizei. Aceasta include vizitarea capitalei lor secrete și învățarea magiei lor unice, permițându-ne să stăpânim noi abilități de luptă, inclusiv vrăji care controlează timpul.

Jocul introduce crafting bijuterii care oferă diverse handicapuri. De asemenea, prezintă noi provocări de grup PvE pentru echipe de doisprezece. Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că începătorii pot accesa expansiunea fără a finaliza jocul de bază sau DLC-urile anterioare, noul tutorial și zona de pornire asigurându-se că jucătorii nu se vor simți pierduți.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Elder Scrolls Online: Summerset" unui prieten