1
Notificările mele
The Dark Pictures: Man of Medan

The Dark Pictures: Man of Medan

Editează
The Dark Pictures: Man of Medan

Social

Dată lansare

30 August 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5111

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Man of Medan este un joc de aventură horror. Producția a fost dezvoltată de studioul Supermassive Games, care este cunoscut pentru titluri precum Until Dawn și Hidden Agenda. Aceasta este prima producție a trupei, care a fost lansată nu numai pentru consolele familiei PlayStation.

Man of Medan lansează The Dark Pictures Anthology, o serie de jocuri horror realizate de Supermassive Games, dezvoltate în colaborare cu Bandai Namco Entertainment. Fiecare tranșă este o poveste independentă într-o atmosferă de groază, fără legătură cu alte părți ale antologiei.

Povestea începe atunci când un grup de patru americani fani ai scufundării merg într-o expediție pentru a explora o aeronavă scufundată din cel de-al Doilea Război Mondial. În timp ce epava este examinată, lucrurile ciudate încep să se întâmple, iar frecvența și puterea acestor evenimente par să crească cu fiecare obiect extras din apă. Ce este mai rău, eroii sunt în plus tulburați de furtuna de intrare și de sosirea unei nave misterioase.

Man of Medan este o aventură care se concentrează pe a spune o poveste interesantă. În ceea ce privește jocul, jocul dezvoltă idei din jocurile de studio anterioare. În timp ce ne jucăm, ne ocupăm de luarea de decizii, deși există și agilități simple și provocări logice.

În timpul jocului putem conduce cinci personaje – patru scafandri și, în plus, căpitanul bărcii pe care au navigat în zonele de epave. Istoria este foarte neliniară. Deciziile noastre afectează cine va supraviețui, cine va muri și care dintre numeroasele finaluri alternative le vom primi. Întregul este conceput pentru a încuraja jucătorii să treacă prin joc de mai multe ori pentru a descoperi toate scenele și provocările pregătite de autori.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Dark Pictures: Man of Medan" unui prieten