1
Notificările mele
The Council

Social

Evaluare

7.5/10 din 2 voturi

Popularitate

2779 66 poziții

Dată lansare

13 Martie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , ,

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19950

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Acțiunea The Council începe în 1793. Jucătorul își asumă rolul lui Luis de Richet – membru al unei societăți secrete care se invită pe o insulă deținută de domnul misterios Mortimer. Printre alți oaspeți se numără Napoleon Bonaparte și George Washington; fiecare cu propriile planuri și ambiții pe care le descoperă jucătorii în timpul aventurii lor. Mai mult, unul este însărcinat cu rezolvarea misterului dispariției mamei protagonistei principale.

Mecanici

Spre deosebire de cele mai multe jocuri de aventură episodice, lansarea PC / Windows a The Council dispune de destul de elaborată mecanică de gameplay și (în afară de explorare și dialoguri) oferă mai multe provocări logice. Cel mai important element al jocului este sistemul de cincisprezece abilități, dintre care majoritatea se concentrează pe diferite domenii (de exemplu, istorie, știință, ocultă) și talente care se învârt în jurul relațiilor interpersonale.

Principalele abilități ale protagonistului vă ajută să rezolvați puzzle-uri diversificate și să modelați interacțiunile cu alte personaje care afectează etapele ulterioare ale povestirii. Fiecare dintre cele cincisprezece talente poate fi dezvoltat pentru a avea acces la noi posibilități. Jocul include și sistemul decizional – fiecare decizie are anumite consecințe care afectează modul în care alte personaje percep protagonistul principal și atât sănătatea sa fizică și psihică. Luis de Richet poate fi rănit, de asemenea, acest lucru nu duce la sfârșitul aventurii, însă jucătorii trebuie să-și schimbe strategia pentru a-și îndeplini obiectivul.

Noutăți

14 March
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Council" unui prieten