1
Notificările mele
The Church in the Darkness

Social

Dată lansare

30 Aprilie 2019

Platformă

, , , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3470

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de actiune-aventura cu nisip si proiectul de debut al echipei independente de la Paranoid Productions. Biserica în întuneric ne duce înapoi la sfârșitul anilor 70, iar povestea se concentrează pe o pereche de personaje – adepți ai unui cult radical, care fug în America de Sud și încearcă să creeze o utopie în junglă. Ne jucăm ca un polițist pe nume Vic, al cărui nepot se alătură bisericii misterioase, așa că călătorește în locul menționat mai sus pentru a verifica dacă băiatul este în regulă. Jocul se caracterizează prin gradul înalt al alegerii și libertății de acțiune. Un sistem de generare procedurală gestionează nu numai forma locațiilor și plasarea NPC, ci și dogmele Bisericii titulare, care afectează complotul jocului. Există, de asemenea, decizii dificile, fiecare având consecințe ireversibile.

Poveste

Jocul ne duce la sfârșitul anilor 1970 și se concentrează pe Isaac și Rebecca Walker, care se află în spatele unui cult radical care a fost forțat de autorități să fugă în America de Sud, unde au încercat să creeze o adevărată utopie.

Ne jucam ca un fost polițist pe nume Vic, al cărui nepot a fost înșelat de predicile lui Walker și le-a urmat în America de Sud. Când jocul începe, nu există nici un contact cu el pentru o lungă perioadă de timp, așa că protagonistul călătorește în același loc pentru a afla dacă este în regulă.

Mecanici

Există două lucruri care disting Biserica în întuneric pentru PC / Windows: libertate și aleatorie, acesta din urmă fiind rezultatul sistemului de creație procedurală. Formează nu numai forma și poziția locațiilor. Chiar și dogmele bisericii titulare sunt generate aleator și influențează modul de joc. Caracterele pot avea personalități diferite, adică fiecare joc va oferi o poveste foarte diferită.
Jucătorii beneficiază, de asemenea, de libertate deplină atunci când vine vorba de modul în care se ocupă de sarcinile date. Ei o pot face cu forța, infiltrând și distrugând cultul din interior, prin abordarea stealth etc. Există, de asemenea, multe decizii dificile de făcut.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "The Church in the Darkness" unui prieten