1
Notificările mele

Termeni și Condiții

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.digitalgames.ro (denumite în continuare “Termeni și Conditii”) stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul www.digitalgames.ro (denumit în continuare “Site-ul” și/sau “DigitalGames”) ori poate utiliza în orice mod serviciul DigitalGames oferit prin intermediul Site-ului (denumit în continuare “Serviciul DigitalGames”). Site-ul DigitalGames aparține exclusiv autorilor iar copierea oricărui fișier este strict interzisă înafara celor puse la dispoziția publicului. Neacceptarea acestor Termeni și Conditii ori a oricărei prevederi din acestea atrage obligația persoanei respective de a înceta de îndată accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta și/sau utilizarea Serviciului DigitalGames, precum și a oricărui component al acestuia constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Conditiilor și a oricărei prevederi din acestea.

 

Înregistrare și date personale.

La conectarea pe DigitalGames.ro, denumit în continuare Site, Utilizatorii au nevoie de un nume de utilizator și de o parolă. Acestea vor fi alese doar de către Utilizator, iar nimeni din cadrul DigitalGames.ro nu va solicita aceste informații. Nu divulgați datele personale sub nici o formă nimănui! Crearea de mai multe conturi folosind același IP  pe situl DigitalGames.ro este interzisă. Vă rugăm să aveți doar un cont pe DigitalGames.ro. Dacă se va descoperi că aveți mai multe conturi, acestea pot și vor fi șterse. Dacă doriți ca datele dvs. personale să fie șterse de pe serverul nostru, o puteți cere expres contactându-ne la adresa de email contact(at)digitalgames.ro.

 

Datele personale sunt colectate doar cu acordul dumneavoastră, iar continuarea utilizării site-ului reprezintă în continuare acordul oferit odată cu înregistrarea pe site, prin speța acestor termenii și condiții, oferindu-ne posibilitatea de a va prelucra datele pentru a vă oferi o experiență de utilizare cât mai bună a site-ului. Dacă din orice motiv considerați acest lucru că nu mai este potrivit pentru dumneavoastră, ne puteți contacta oricând prin email sau telefonic, pentru a vă șterge în întregime datele personale și implicit contul dumneavoastră.

 

Limitarea răspunderii

DigitalGames nu își asumă obligația și nu garantează implicit sau expres, pentru conținutul de pe Site, pentru conținutul oferit de partenerii săi sau de Utilizatorii Site-ului. Membrii Site-ului, denumiți în continuare Utilizatori, pot genera conținut în paginile Site-ului prin publicarea unor diferite informații ce nu sunt disponibile în acel moment. Acest conținut generat de Utilizatori trebuie să respecte legile privind proprietatea intelectuală și copyrught-ul. În cazul în care titularul drepturilor de proprietate intelectuală solicită ștergerea acestora, informațiile publicate pe Site ar putea fi șterse. DigitalGames va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în Site și va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

 

Fișierele

Fișierele (.rar, .zip, .exe) nu sunt gazduite de catre serverul nostru. Administratorul site-ului DigitalGames nu poate fi tras la raspundere pentru aceste fisiere. Modificarea, deteriorarea sau ștergerea acestor fisiere nu este raspunderea noastra. Fisierele care pot fi downloadate sunt perfect legale și nu încalca nici o lege care include drepturile de autor, fiind Freeware (Freeware sunt acele programe pentru computer care au drepturi de autor înregistrate și sunt accesibile pentru a fi utilizate gratuit, pentru o perioadă nelimitată de timp).

 

Legea aplicabilă. Litigii

Drepturile și obligațiile Utilizatorilor Site-ului și ale DigitalGames, prevăzute de Termeni și Conditii, precum și toate efectele juridice pe care le produc Termenii și Conditiile vor fi interpretate și guvernate în conformitate cu legea romană în vigoare. Orice litigiu născut din sau în legătură cu Termenii și Conditiile va fi soluționat pe cale amiabilă. În caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi soluționat de către instanța judecătorească română competentă aflată în raza teritorială a Municipiului Pitești.

 

Newsletter

Prin înregistrare și abonarea la newsletter-ul nostru se înțelege acordul dumneavoastră de a primi notificări periodice din partea sistemului, incluzând ultimele noutăți din lumea gaming-ului cât și ultimele oferte disponibile în magazinul nostru digital, a administratorului site-ului, cât și cele între utilizatori. Abonatul poate alege în orice moment să de dezaboneze, fără a preciza un motiv anume. Acest lucru este posibil prin utilizarea link-ului de „Dezabonare” prezent în fiecare mesaj electronic primit de către Abonat. Odată ce acesta se dezabonează nu va mai primi mesaje electronice din partea Site-ului. Pentru a se abona din nou, utilizatorul va trebui doar să introducă adresa de e-mail dorită în formularul de Abonare disponibil pe fiecare pagină a Site-ului.

 

Publicitate

DigitalGames.ro a încheiat contracte cu diferite părți terțe și poate încheia în continuare cu altele noi, conținutul reclamelor nefiind controlat de către administratorii Site-ului DigitalGames.ro. Drept urmare administratorul/administratorii nu pot fi trași la răspundere de conținutul/mesajul furnizat de terțe persoane pe site. Dacă utilizatorul se simte ofensat de către oricare dintre reclamele partenerilor Site-ului DigitalGames.ro, poate să ne contacteze pentru a transmite problema terților parteneri responsabili de conținutul reclamelor distribuite.

 

Politică magazin online

DigitalGames.ro își rezervă dreptul de a practica cele mai bune prețuri de pe piață și de a oferi Utilizatorilor o experiență cât mai bogată și mai ușoară de comandare a produselor sale digitale. Produsele din magazinul online digital sunt comercializate exclusiv digital și este de datoria Utilizatorului/Cumpărătorului să se asigure că produsul cumpărat este compatibil cu dispozitivul pentru care intenționează să îl utilizeze.

 

Produsele digitale se transmit doar în format electronic (pe adresa de e-mail a clientului specificată la Comandă), deci nu se prezintă ca niște produse fizice care să fie livrate Clientului. Utilizatorul este liber să se înregistreze pe Site pentru a putea accesa cu ușurință istoricul Comenzilor din magazinul digital. Factura este generată automat și va fi transmisă odată cu detaliile comenzi (ca atașament) pe adresa la care jocul/jocurile digitale vor fi livrate Cumpărătorului (menționată în Comandă), incluzând toate detaliile despre comanda Clientului cât și informațiile de plată, în funcție de metoda de plată aleasă.

 

Datorită faptului că produsele comercializate de magazinul nostru digital sunt în format electronic (digital) politica de returnare a acestora nu se aplică. Odată transmise licențele de activare a produsului/produselor, returnarea acestora nu poate fi acceptată. În cazul în care Utilizatorul sesizează faptul că Licența oferită de către magazinul nostru digital a fost deja activată și dovedește acest lucru, fondurile îi vor fi returnate de îndată.

 

Cumpărătorul este responsabil de acuratețea informațiilor oferite pentru finalizarea comenzilor. DigitalGames.ro își rezervă dreptul de a solicita documentă ce pot verifica acuratețea datelor pentru stabilirea identității Cumpărătorului. Aceste informații vor fi folosite doar pentru clarificarea unor anumite situații speciale și nu vor fi folosite în alte scopuri sau distribuite altor persoane.

 

Înregistrarea de mai multe comenzi sub diferite nume și/sau diferite numere de telefon și/sau diferite adrese de e-mail folosind același IP pe situl DigitalGames.ro este interzisă. Vă rugăm să folosiți doar un cont/set de detalii atunci când plasați comanda. În caz că se descoperă similarități de IP/același IP pentru mai multe comenzi folosind diferite seturi de detalii acestea pot și vor fi anulate iar suma plătită va fi rambursată Cumpărătorului.

 

Rambursare

Rambursarea sumelor achitate de către clienții se face doar în anumite cazuri și în urma efectuării unor controale amănunțite.

În situația în care comanda nu a fost finalizată, dar plata a fost efectuată, vă vom rambursa, la cerere, suma achitată integral în cel mai scurt timp posibil.

În situația în care comanda a fost finalizată, iar ulterior se constată invaliditatea unui cod de activare/transmiterea incorecta a acestuia, se vor lua toate măsurile pentru a se corecta această greșeală, oferind un nou cod valid, sau rambursând integral suma, la cererea expresă a clientului.

 

Plângeri

Utilizatorul/Cumpărătorul are dreptul de a se plânge de serviciile oferite de către DigitalGames.ro, atât în format electronic cât și telefonic la numerele de telefon disponibile în secțiunea de Contact. Administratorii site-ului DigitalGames.ro își vor da toată silința și interesul de a rezolva orice fel de plângere în cel mai scurt timp posibil, ținând contactul cu Utilizatorul/Cumpărătorul în cauză.

 

Distribuie "Termeni și Condiții" unui prieten