1
Notificările mele
Tekken Mobile

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3831 287 poziții

Dată lansare

10 Decembrie 2017

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3492

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Tekken este un joc de lupte mobil dezvoltat de Bandai Namco Entertainment. Este o tranșă secundară a unei serii populare de jocuri de lupte. Acesta a fost dezvoltat exclusiv pentru smartphone-uri și tablete. Titlul folosește un model de distribuție liber pentru joc cu microtransacții. Mecanica gameplay-ului constă din dueluri unul câte unul, în care jucătorii folosesc sistemul de luptă bazat pe acțiune, care le permite să se deplaseze prin arenă și să folosească o varietate de tehnici. Colectarea de caractere este aspectul cheie al jocului. Există mai mult de o sută de războinici pe care trebuie să le obțină. Fiecare dintre ele are atacuri speciale unice, pe care trebuie să le deblocheze mai întâi și apoi să faceți upgrade cu puncte de experiență. Titlul prezintă modul de poveste în care jucătorul se confruntă cu inteligență artificială și modul multiplayer, care permite jucătorului să se confrunte cu alți jucători prin Internet și să participe la războaiele de fracțiune. În plus, jucătorii pot încărca replicile care sunt folosite pentru a preda AI noi tactici.

Mecanici

Tekken mobil este un joc clasic de luptă concentrat pe unul pe un singur duel. Jocul are un sistem de luptă bazat pe acțiune, care permite jucătorului să se deplaseze liber pe arena și să folosească diverse atacuri.

Jocul este condus de colectarea de caractere. Titlul are mai mult de o sută de caractere din toate intrările din serie. Printre ei se numără celebrități precum Paul, Kazuya, Xiayou, Panda și Nina. Fiecare dintre ele are douăzeci de atacuri speciale care mai întâi trebuie să fie deblocate și apoi actualizate cu puncte de experiență acordate pentru a câștiga.

Ceea ce este interesant, utilizatorii pot încărca reluările lor de luptă care sunt apoi folosite pentru a preda noile tactici ale inteligenței artificiale.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Tekken Mobile" unui prieten