1
Notificările mele
Tank Mechanic Simulator

Social

Dată lansare

29 Ianuarie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un alt simulator mecanic publicat de PlayWay – un studio cunoscut pentru publicarea unor jocuri cum ar fi Car Mechanic Simulator, Train Mechanic Simulator și Space Mechanic Simulator Jocul a fost dezvoltat de Degenerals și permite jucătorului să-și asume rolul de proprietar al muzeului care expune tancuri din perioada celui de-al doilea război mondial. Modul de joc este împărțit în mai multe etape. În prima etapă, trebuie să căutăm o mașină, să adunăm informații despre aceasta, să adunăm o echipă de tehnicieni și să pornim pentru a achiziționa mașina dorită. Zona de căutare poate fi acoperită cu un vehicul de teren, iar după ce a găsit epavele, acesta trebuie excavat și transportat înapoi la muzeu folosind echipamente speciale. O altă etapă se concentrează asupra renovării rezervorului achiziționat – un jucător trebuie să îndepărteze rugina, să înlocuiască toate componentele deteriorate etc. Pentru a face acest lucru, trebuie să dezasamblați practic întregul vehicul și după o curățare temeinică, repetarea și înlocuirea tuturor Piesele necesare, asamblați-o din nou. În cele din urmă, rezervorul aterizează pe ecranul muzeului și un jucător trebuie să plaseze panouri informative cu fapte interesante în jurul noului showpiece. După aceasta, se poate începe o altă misiune.

Poveste

Dezvoltatorii au pregătit o propunere interesantă pentru fanii tancurilor din perioada celui de-al doilea război mondial. În timpul jocului, unul își asumă rolul unui proprietar de muzeu al rezervoarelor, care se ocupă cu colectarea de informații, căutarea de mașini interesante și renovarea acestora.

Mecanici

Numele Tank Mechanic Simulator ar putea fi puțin confuz, deoarece jocul nu se concentrează numai pe repararea vehiculelor deteriorate. Modul de joc este împărțit în mai multe etape. În prima etapă, trebuie să căutăm o mașină, să adunăm informații despre aceasta, să asambleză o echipă de tehnicieni și să pornim la excavarea mașinii. Zona de căutare (setată de informațiile pe care le colectează înainte de căutare – cu cât avem mai multe informații, cu atât este mai mică suprafața de căutare) poate fi acoperită cu un vehicul de teren. Destul de interesant, acest lucru devine mai ușor după ce vorbim cu localnicii. În ultima etapă, un jucător trebuie să utilizeze echipamente speciale pentru a identifica locația mașinii, pentru a pregăti transportul și pentru a lua rezervorul înapoi la atelier.

Înainte de a pune noua mașină afară la muzeu, trebuie să-i restabiliți gloria anterioară – în majoritatea cazurilor tancurile dobândite sunt nefuncționale și deteriorate. În atelier, trebuie să dezasamblați un rezervor, să înlocuiți toate componentele deteriorate, să scăpați de rugina etc. În acest moment, mecanica gameplay-ului se aseamănă cu seria de mașini mecanice simulatoare; Cu toate acestea, ele nu sunt la fel de elaborate, deoarece nu are acces la acele multe părți.

În cele din urmă, rezervorul aterizează pe ecranul muzeului, unde vizitatorii îl pot admira. Destul de interesant este ca nu este locul unde rolul unui jucator se incheie – merita sa luati in considerare plasarea panourilor de informatii in jurul noului showpiece cu fapte interesante referitoare la vehicul sau sa intrati in interior si sa incepeti motorul pentru incantarea vizitatorilor.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Tank Mechanic Simulator" unui prieten