1
Notificările mele
Sword Art Online: Fatal Bullet

Social

Evaluare

7.7/10 din 3 voturi

Popularitate

2439 74 poziții

Dată lansare

23 Februarie 2018

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5121

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Sword Art Online: Fatal Bullet este un RPG de acțiune dezvoltat de Dimps Corporation și publicat de Bandai Namco Entertainment. Jocul se bazează pe franciza Sword Art Online, care cuprinde romane de tineret, seria manga, seria anime și un film animat cu lungime întreagă. Jocul duce jucătorii într-un viitor apropiat și permite jucătorului să-și asume rolul de jucător care își petrece timpul jucând un Virtual MMORPG, numit Gun Gale Online. Jucătorii urmăresc acțiunea din perspectiva persoanei treia și jocul se învârte în jurul explorării lumii, dezvoltării personajului și, cel mai important, al combaterii. Luptele prezintă o arcadă și necesită un jucător să folosească o mare varietate de arme de foc. În afară de campania de poveste, dezvoltatorii au implementat în joc un mod multiplayer, în care jucătorii pot concura împotriva altora în momentele de echipă sau se angajează într-un mod cooperativ, în care își combină forțele pentru a lupta și cu sefi mai puternici.

Poveste

Așa cum s-ar putea ghici din titlu, jocul se bazează pe franciza japoneză Sword Art Online, care cuprinde romane de tineret, seria manga, seria anime și un film animat cu lungime întreagă. Jocul îi duce pe jucători într-un viitor apropiat și permite jucătorului să-și asume rolul de jucător, care își petrece timpul jucând un Virtual MMORPG numit Gun Gale Online – acțiunea este pusă într-o lume de știință-ficțiune, în timp ce jocul se concentrează pe utilizarea mai multor arme de foc.

Sword Art Online: Fatal Bullet oferă o nouă poveste scrisă de autorul romanelor originale – Reki Kawahara. În campania de poveste, se pot întâlni mai mulți personaje din franciză și au pornit să exploreze multe locații pe care le-ar putea cunoaște după ce au citit cărțile Sword Art Online.

Mecanici

Versiunea PC / Windows a jocului Sword Art Online: Fatal Bullet este un RPG de acțiune în care jucătorii trebuie să-și dovedească scopul, jucând un rol la fel de important ca și statisticile personajului. În afară de diverse pistoale și carabine, există și câteva tipuri de arme de oțel rece.

În timpul jocului, jucătorii observă acțiunea din perspectiva persoanei a treia, explorează o lume parțial deschisă, adună numeroase articole, interacționează cu NPC-uri și completează diverse căutări. Pentru fiecare succes, unul este răsplătit cu puncte de experiență, pe care le poate cheltui pentru a-și dezvolta caracterul.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Sword Art Online: Fatal Bullet" unui prieten