1
Notificările mele
Switchblade

Social

Dată lansare

2019

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5121

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Joacă gratis Switchblade, descarcă clientul jocului de pe pagina oficială!

Descriere

Un joc multiplayer arcade cu elemente MOBA. Switchblade a fost dezvoltat de Lucid Games, un studio format din creatorii seriei Project Gotham Racing. Jocul ia un jucător în viitor, în care își asumă rolul de participant la meciurile sportive futuriste. În timpul fiecărui meci, un jucător ajunge să conducă unul dintre vehiculele disponibile și împreună cu alți jucători are sarcina de a distruge turnurile adversarilor. Pentru a face acest lucru, se pot folosi caracteristici diversificate ale mașinilor sale – unele dintre ele pentru a rezolva, altele pentru a face daune, etc. În plus, în timpul jocului, mici roboți numiți mobs apar pe hartă pentru a distrage și ataca inamicii. Aceste roboți ar trebui protejate, deoarece acestea reprezintă cheia succesului. Cu toate acestea, trebuie să distrugi mulțimile inamice. Switchblade sa bazat pe Unreal Engine, aceeași tehnologie utilizată în producția de Gears of War 4. Jocul este disponibil gratuit.

Mecanici

În timpul jocului, un jucător participă la campionatele sportive futuriste care seamănă cu o combinație de Rocket League și League of Legends. Switchblade pentru PC / Windows este un joc de automobile MOBA. Ca și alte jocuri care reprezintă acest gen, jucătorii se alătură echipelor mici și participă la meciurile de 5v5. Obiectivul lor principal este de a distruge turnurile inamice. Prima echipă care distruge toate turnurile inamice sau echipa care distruge majoritatea acestora până la sfârșitul jocului câștigă.

În alte jocuri MOBA, un jucător își asumă rolul unui erou unic care prezintă diverse trăsături. În Switchblade pentru PC / Windows, cu toate acestea, unul ajunge să conducă vehicule speciale, dintre care unele pot repara alte mașini, unele pot fi folosite pentru a învinge adversarii cu forța lor de foc, în timp ce altele sunt pur și simplu foarte rapide. Echipele trebuie să fie asamblate astfel încât jucătorii să se poată sprijini reciproc în timpul meciurilor. În plus, jocul conține așa-numitele mobs – vehicule mici controlate de AI. Ei ajută un jucător să distrugă turnurile inamice, să distragă adversarii și să atace membrii echipei inamice. Cheia succesului constă în protejarea turnurilor de atacurile inamice și distrugerea mulțimilor inamice.

Noutăți

31 January
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Switchblade" unui prieten