1
Notificările mele
Survive The Nights

Social

Evaluare

6/10 din 1 vot

Popularitate

5245 244 poziții

Dată lansare

21 Decembrie 2017

Platformă

,

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19918

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Survive The Nights lansate pe PC este un simulator de supraviețuire cu nisip multiplayer, cu hoardele de zombi. Concentrându-se pe realism, creatorii au fost inspirați de cele mai bune trăsături din alte titluri de acest gen și le-au lustruit în propriul lor joc. Aceasta este o producție de debut a studioului a2z (Interactive), compusă din membri care s-au întâlnit pentru prima oară în Grand Theft Auto IV și au creat unul dintre cele mai populare servere ale jocului după ce a fost lansat Minecraft.

Acțiunea are loc pe o hartă uriașă formată din mai multe insule, fiecare având peste 100 de kilometri pătrați. Sosind pe unul dintre ei, jucătorii trebuie să se confrunte cu hoardele de zombi și să-și satisfacă nevoile de bază ale personajelor lor. În Survive the Nights, obiectivul principal este să supraviețuiești noaptea. Modul de joc este împărțit în două etape separate. În timpul zilei, jucătorul se concentrează pe explorarea și căutarea apei, alimentelor, armelor și obiectelor, care pot fi folosite pentru a-și fortifica adăpostul. Când se întunecă, obiectivul principal este să rămâi în viață și să omori tot ce te vrea mort.

Spre deosebire de alte titluri din acest gen, nu este posibilă construirea de clădiri în Survive the Nights. Cu toate acestea, jucătorul poate folosi acelea care sunt deja acolo și le transformă într-o combinație de adăpost / magazin și le întărește cu obiectele găsite pe insulă (plăci, scânduri, plăci, mobilier etc.). Vehiculele joacă un rol crucial în joc – le puteți folosi pentru a ajunge undeva sau pentru a transporta ceva (dat fiind că nu este deteriorat și nu necesită reparații). Titlul include un sistem de crafting, care permite combinarea a numeroase elemente în arme și unelte unice. De asemenea, jucătorul poate să-l folosească pentru a combina și a modifica părți ale vehiculelor și dispozitivelor colectate înainte.

Prin design, jocul conține o mare doză de elemente de supraviețuire realiste. Prin urmare, este vital să satisfacem în mod sistematic nevoile de bază ale personajului. În caz contrar, eroul va deveni obosit, ceea ce duce la ritm lent de mișcare, precizie redusă a fotografierelor și o capacitate mai mică de greutate. Alimentele pot fi achiziționate în mai multe moduri: puteți vâna joc, setați capcane, pești, aduna afine și alte plante comestibile sau chiar le creșteți singuri. Deoarece titlul include nu numai un sistem de zi și de noapte, dar și schimbarea anotimpurilor, este important să păstrați caracterul cald (prin instalarea focurilor sau, în timp ce în interior, răsuciți sistemul de încălzire). Starea mentală joacă, de asemenea, un rol important – uciderea oamenilor exercită un impact negativ asupra personajului principal; progresiv, vederea lor începe să se deterioreze, mâinile se agită și apar viziuni ciudate.

În timpul jocului, eroul câștigă experiență și își dezvoltă abilitățile prin repetarea aceleiași acțiuni. Cu cât vânați mai mult, faceți mai multe capcane, împușcați și fortificați adăposturile, cu atât sunteți mai bine cu acestea.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Survive The Nights" unui prieten